teške priče

Kajanje ili interes? Megan Markl i princ Hari OČAJNIČKI žele da spreče emitovanje sopstvenog dokumentarca

0

Čini se da su se odnosi u kraljevskoj porodici mnogo promenili od kada je preminula kraljica Elizabeta II

foto: Shutterstock / Sarnia
foto: Shutterstock / Sarnia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl traže sve moguće načine da spreče početak emitovanja dokumentarca koji su snimili za Netfliks, a koji se tiče kraljevske porodice.

 

Nakon što je preminula kraljica Elizabeta II situacija i odnosi među članovima kraljevske porodice donekle su se promenili. I sada, sudeći prema reakcijama Harija i Megan nije vreme da se ponovo otvaraju stare rane. 

 

 

Njih dvoje su više od godinu dana radili su na dokumentarnom filmu u okviru višemilionskog ugovora sa Netfliksom. Projekat još uvek nije emitovan, premijera je planirana za decembar ove godine nakon pete sezone „Krune“.

 

Ipak, izgleda da je poznati par promenio mišljenje i sada pokušavaju na sve moguće načine da odlože prikazivanje dokumentarca za 2023. godinu.

 

I memoari princa Harija pomereni su za sledeću godinu iako je trebalo da budu objavljeni za dva meseca.

 

Megan Markl, Princ Hari, Megan i Hari
foto: Profimedia

 

Sadašnji kralj, Čarls III, Harijev otac odlučio je da dodelu titula princa i princeze unucima Arčiju (3) i Lilibet (1) odloži do daljnjeg. Zapravo, on čeka da vidi šta će veliki medijski projekat sina i snaje doneti, a tek tada će saopštiti svoju odluku. 

 

Razlog zbog kojeg Megan i Hari žele da odlože emitovanje dokumentarca leži u činjenici da oni hoće da povuku ili promene većinu onoga što su rekli o kralju Čarlsu, kraljici supruzi Kamili, princu Vilijamu i Kejt Midlton.

 

Uveliko se pregovara. Čujem da Hari i Megan žele da se dokumentarac odloži do sledeće godine, žele da odustanu - rekao je izvor za Pejdž Siks.

 

 

 

makonda-tracker