NETRPELJIVOST

Jednim činom pokazao koliko je PREZIRE: Nadimak koji je kralj Čarls III dao Megan Markl govori šta stvarno misli o njoj

0

Narušeni porodični odnosi u kraljevskoj porodici zauvek će biti kamen spoticanja i izvor problema 

foto:  EPA-EFE/JON ROWLEY
foto: EPA-EFE/JON ROWLEY

Kada su Megan Markl i princ Hari odlučili da napuste kraljevske obaveze tog trenutka je nastao potpuni haos u kraljevskoj porodici.

 

Njihovo ponašanje tumačeno je iz mnogo uglova, a ekspert za britansku kraljevsku porodicu Kejti Nikol objavila je nedavno novu knjigu pod nazivom "The New Royals".

 

 

U njoj su se našle brojne pikanterije iz života članova kraljevske porodice, a među njime je i čuveni nadimak Megan Markl koji joj je dodelio kralj Čarls III.

 

Novi kralj Čarls III jednom prilikom svoju snaju je nazvao je "Tungsten" zbog njene čvrstine i otpornosti, a radi se o hemijskom elementu koji se još naziva volfram.

 

Ovaj metal nosi simbol W i atomski broj 74, a karakterišu ga tvrdoća i sjaj. On ima veoma veliku gustoću, skoro kao zlato.

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL

 

Naziv Tungsten dolazi od švedskih reči "tung" i "sten", koje u prevodu znače "težak kamen". Nikol objašnjava da je nadimak verovatno nastao kada je Markl pokazala "čvrstinu" tokom njenog i Harijevog susreta s princem Vilijamom i Kejt Midlton na "Forumu Royal Foundation" 2018. godine.

 

Ovaj nadimak Megan je dobila još dok su Hari i ona živeli na dvoru, ali nije poznato da li se i danas koristi.

 

Da li je još tada Čarls III znao da će Megan biti samo "težak kamen" princu Hariju oko vrata? Mnogi veruju da je odgovor da, a kakva će biti njihova sudbina ostaje da vidimo.


 

 

 

makonda-tracker