bilo je nemoguće sakriti

Svet i Hari poverovali, ali odaje je BEZBROJ detalja: Ovo je NAJVEĆA LAŽ Megan Markl otkad je znamo

2

Prošle godine u ovo vreme, Megan Markl i princ Hari gostovali su kod Opre, kojoj su otvorili dušu i pričali o svojim kraljevskim mukama, a vojvotkinja od Saseksa je tom prilikom ponovila tvrdnju za koju je odavno poznato da je neistina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Više od dve godine nakon povlačenja princa Harija i Megan Markl s funkcija viših članova britanske kraljevske porodice, koji su tamošnji mediji nazvali Megzit, i odluke da se presele u Ameriku, strasti su počele da se stišavaju.
Planetu i dalje zanima šta rade, kako se oblače i kroz šta su sve prošli Hari i Megan, ali oni danas žive nešto mirnijim i spokojnijim životom nego ranije i do tabloida ne dospeva toliko pikanterija kao na početku ovog skandala.

 

Ipak, javnost ne može da oprosti paru nekoliko laži koje su izrekli, a tu je i ona za koju je odavno bilo poznato da nema veze sa istinom.


Megan je nekoliko puta pomenula, a potom vrlo jasno naglasila u intervjuu koji su Hari i ona dali Opri da nije znala mnogo toga o britanskoj kraljevskoj porodici, budući da je odrasla u Americi. Ona je objasnila da nije znala previše detalja o Vindzorima i da nikad nije pretraživala po internetu o princu Hariju. I u intervjuu koji je par dao povodom veridbe 2018. godine, ona je istakla da nije znala mnogo o svom dragom kada ga je tek upoznala i da ju je interesovalo samo da li je fin.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Međutim, po svemu sudeći, to nije istina.


Nedugo nakon venčanja Megan Markl i princa Harija, najbolja drugarica bivše glumice, devojka po imenu Ninaki Pridi, koja je bila deveruša na njenom prvom venčanju s Trevorom Engelsonom, ispričala je da je ona znala mnogo više nego što tvrdi.

 

1 / 7 Foto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Navodno, nekadašnja glumica i današnja vojvotkinja od Saseksa i te kako je bila svesna i toga ko je princ Hari i koliko je kraljevska porodica važna u Velikoj Britaniji. Štaviše, Pridijeva je tvrdila da je Megan bila opsednuta njima!


Nisam šokirana. Kao da je ovo planirala celog života. Ona dobije sve što želi i Hari je pao na njenu glumu — rekla je Pridijeva za Express nakon što je objavljeno da se Megan udaje za Harija.


Pridijeva se, inače, nalazi na čuvenoj fotografiji Megan Markl iz njenih tinejdžerskih dana, kada su dve drugarice pozirale ispred Bakingemske palate tokom boravka u Londonu, bez ikakve predstave i uopšte snova o tome da će Marklova jednog dana biti članica kraljevske porodice.

 

Ninaki Pridi, Megan Markl
foto: Profimedia

Ona želi da bude nova princeza Dajana — rekla je tada Ninaki Pridi. — Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film "Princezini dnevnici", o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja.

 

Malo je poznato i da je Megan na svom blogu, koji je u međuvremenu obrisan i koji je vodila pre nego što je upoznala princa Harija, pisala o venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton! Ona je, naime, istakla da devojčice sanjaju da budu princeze, a ona bi volela da bude princeza i da joj se ne dopada bajkovita udaja za princa koja liči na one iz crtanih filmova.


Odrasle žene održavaju ovu detinjastvu fantaziju. Samo pogledajte pompu oko kraljevskog venčanja i neprestani razgovor o princezi Kejt — zapisala je tada.

 

Uz to, na društvenim mrežama se nedavno pojavila fotografija iz 2014. godine, na kojoj Megan drži — časopis s fotografijom buduće jetrve Kejt Midlton na naslovnici!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thepeepingcat

 

 

makonda-tracker