počelo je još pre venčanja

Kraljica je rekla – NE MOŽE, a ona je nije poslušala: Ovo je bio prvi okršaj Megan Markl i kraljevske porodice

0

Megan Markl je ponovo jedna od glavnih tema, a ponajviše njen odnos sa članovima kraljevske porodice.

foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Megan Markl je privlačila pažnju od prvog dana otkad se pojavila vest da su ona i princ Hari zajedno, a sada se svi više pojavljuju različite tvrdnje o njenoj bahatosti i poašanju prema posluzi, ali i prema samim članovima porodice.

 

Jedna od vesti koja je aktuelna je i to da je Megan postavila Hariju ultimatum kako će ga ostaviti ako ne objavi da su zajedno. Navodno je Hari živeo u strahu da će biti ostavljen i vrlo brzo objavio svoju vezu.

U knjizi o kraljevskoj porodici navodi se i to da se Megan loše odnosila prema osoblju, a uz to nije ni shvatala svrhu pozdravljanja sa nepoznatim ljudima tokom brojnih poseta, pa se vrlo često pitala i zašto nije plaćena za to.

 

Jedna od spornih situacija je i njena venčanica. Naime, kraljica je smatrala kako Megan ne treba da se uda u beloj venčanici iz razloga što je već imala brak iza sebe i da u tom slučaju treba da odabere neku drugu svetliju nijansu, baš kao Kamila što je uradila.

 

Megan Markl, princ Čarls
foto: Profimedia

Međutim, Megan se nije obazirala na kraljičina pravila i uradila je onako kako je ona zamislila.

 

1 / 14 Foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

 

Uz to, spominje se i da Hari oduvek ima strah kako će postati manje važan, s obzirom na to da će presto nakon Vilijama, naslediti njegov sin Džordž. Najveći razdor između Kejt i Megan se desio uoči venčanja oko toga da li princeza Šarlot treba da nosi čarape ispod haljinice, a do dodatne svađe je doveo i odabir tijare koju je Megan morala da pozajmi od kraljice Elizabete II.

 

 

makonda-tracker