sličnost je neverovatna

Bila je s njim 5 godina, spojile su ih nezgodne okolnosti: Ko je ljubavnik ledi Di za kog se sumnja da je Harijev otac?

0

Britanska kraljevska porodica je prepuna različitih intriga i skandala, što je jako zanimljivo publici širom sveta, pa tako i oni najmanje upućeni vole da pročitaju nešto zanimljivo o njima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Dajana je uvek neiscrpna tema, a njen nesrećni brak sa kraljem Čarlsom III izgleda nikada neće dobiti svoj pravi epilog. Dajana i Čarls su najpre dobili princa Vilijama, a potom i Harija, a njihovo detinjstvo obeležila je  njena pogibija.

 

Jasno je da je Hari Čarlsov sin, bar su to zvanični podaci, međutim, uvek postoje neke nezvanične informacije koje lebde i unose pometnju. Svi znamo koliko buran odnos su imali Čarls i Dajana, kao i njegovu aferu sa Kamilom, današnjom suprugom kraljicom, ali spekulacije koje kruže o tome da Čarls nije Harijev otac, dodatno su uzdrmale britansku javnost.

Dajana je pet godina bila u vezi sa instruktorom jahanja Džejmsom Hjuitom, za kog se pisalo da je upravo Harijev otac, a tome u prilog ide i njihova neverovatna fizička sličnost. Samo dve godine nakon rođenja princa Harija odnosno 1986. njih dvoje su započeli vezu. 

 

- Njena namera nikada nije bila da se zaljubi u mene, svakako ni ja nisam nameravao da se zaljubim u nju. Ali zbog svih okolnosti koje su nas spojile, to se ipak dogodilo - govorio je Hjuit.

 

Major Džejms Hjuit
foto: Profimedia

On je demantovao tvrdnje da je Harijev otac i kao argument navodio to da im je zajednička samo kosa, a da je ona upoznao Dajanu kad je Hari već bio rođen.

- Nikada nisam čuo da je bilo ko od članova kraljevske porodice razmatrao ideju da je Hjuit Harijev otac jer mi smo znali istinu. To je nešto što je izmišljeno. Samo zato što Hari ima crvenu kosu, ali i svi Spenserovi imaju takvu kosu -  rekao je bivši Dajanin batler Pol Barel.

 

Kraljevski biograf Peni Džunor tvrdio je da je "News of The World" 2003. godine testirao kosu princa Harija i da je test bio negativan.

 

Ipak, u jednom trenutku se pojavila i fotografija princa Filipa na kojoj se videlo da Hari ipak liči na svog dedu, međutim, ova teorija zavere nikad nije do kraja iščezla. Mnogi pronalaze razlog u tome kada je u pitanju Harijevo isključenje sa liste privilegija, kao i poljuljani odnosi sa ostatkom kraljevske porodice.

 

 

makonda-tracker