pristupačno i prelepo

UMALO DA ONA POSTANE VOJVOTKINJA OD SASEKSA: Udala se bivša devojka princa Harija, a glavna tema je ― HALJINA

1

Glumica Kresida Bonas, koja je svojevremeno bila u dugoj vezi s princem Harijem i verovalo se da su pred brakom, izgovorila je sudbonosno "da".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako pišu britanski mediji, lepa glumica udala se minulog leta. Ona se u julu na večnu ljubav zavetovala Hariju Ventvort-Stenliju, engleskom investitoru, a zbog pandemije virusa korona i mera opreza opredelili su se intimno i malo venčanje u Zapadnom Saseksu.

 

 

Bonasova je za ovu priliku odabrala venčanicu znatno skromnije zvezde nego što bi se očekivalo ― udala se u haljini brenda Whistles, i to u modelu Guinevere Wedding Dress, čija cena iznosi 389 funti (oko 430 evra).

 

Kako je sama napisala za Spectator, četiri dana pre venčanja nije imala haljinu i šetala je u potrazi za savršenom venčanicom, kada se iznenada setila modela koji je jednom prilikom nosila u spotu Džejmsa Artura.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


U pitanju je elegantna haljina s tilom i volanima koja je vrlo udobna i zgodna za ples, a sjajan je izbor za mršavice kakva je Kresida.


Bonasovu je s princem Harijem 2012. upoznala prijateljica princeza Judžin, a par je ubrzo započeo vezu, koja je trajala do 2014. godine, navodno jer je Kresidi smetala pažnja javnosti. Bilo je glasina o njihovom pomirenju 2015. godine, ali se ispostavilo da do njega ipak nije došlo.

 

 

 

makonda-tracker