da li ste znali?

Kraljica je to smatrala štetnim za celu porodicu : Odnos Megan Markl s ocem je uzdrmao dvor čak i na dan venčanja

1

Još uvek se nisu smirila dešavanja na relaciji Megan Markl i kraljevska porodica, pa svakog dana imamo neki novi događaj iz prošlosti koji oživaljava.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dolazak Megan Markl u kraljevsku porodicu je od početka pod budnim okom javnosti, a čini se da je i sama Megan želela što veću medijsku pažnju. Ona se trudila na sve načine da predstavi svoj život onakvim kakvim ga ona vidi, pa je vrlo često dovodila Britance do besa.

 

Piše se da je Megan od prvog dana imala konflikt sa kraljicom, najpre zbog toga što je nosila belu venčanicu, dok je Elizabeta smatrala da to ne priliči ženi koja već ima brak iza sebe. Potom su se pojavljivale izjave ljudi koji su radili na dvoru i koji su svedočili kako je Megan drska i bezobrazna.

Međutim, mnoge zanima njen komplikovani odnos sa ocem, ta tema je uznemiravala Megan još u danima neposredno pre venčanja, a navodno ju je kraljica savetovala da popravi komunikaciju sa Tomasom Marklom.

 

- Kraljica je videla koliko je štetna situacija između Megan i njenog oca i pokušala je da je ohrabri da razgovara s njim i popravi odnos - napisala je kraljevska ekspertkinja Kejti Nikol u svojoj novoj knjizi Novi kraljevi.

 

Tomas Markl je kasnije priznao da mu je jako žao bilo jer nije mogao da prisustvuje ćerkinom venčanju, pa je ceremoniju pratio iz bolničkog kreveta, a dodao je i da ga je Hari molio da ne sarađuje sa novinarima pre i tokom venčanja, ali je on slagao i prekinuo mu vezu nakon žustrog razgovora.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Dodatno pogoršanje odnosa je bilo kada je Tomas odao Meganino privatno pismo koje je napisala nakon venčanja. 

 

Za kraj, Kejti Nikol je dodala kako je kraljica smatrala greškom to što Hari nije otišao u Meksiko da upozna Tomasa Markla. Kraljevska porodica je jedna od najispraćenijih porodica poslednjih dana, a njihove intrige i međusobni odnosi su nepresušna inspiracija za ceo svet.

 

 

makonda-tracker