trudna je prošla pakao

"Ne znam čije je to dete dok ne izađe i ne uradi se test!" Glumac kog Srbija obožava slomio je srce slavnoj pevačici

0

U vreme kada su oboje bili među najvećim svetskim senzacijama, glumcu i pevačici su se putevi ukrstili, a nakon nekoliko meseci strasti usledila je bolna borba

Edi Marfi nije želeo da prizna da je otac deteta koje je dobio s pevačicom, sve dok to nije potvrdio DNK test
Edi Marfi nije želeo da prizna da je otac deteta koje je dobio s pevačicom, sve dok to nije potvrdio DNK testfoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Britanska pop grupa Spice Girls bio je najpopularniji ženski muzički sastav devedesetih i apsolutno dominantan u drugoj polovini ove decenije, a iako je Viktorija Bekam, tada Adams, bila apsolutno omiljena, odmah iza nje bila je Melani Braun, poznatija kao Mel Bi.


Melani je ujedno i jedna od "spajsica" čiji je privatni život privlačio mnogo pažnje, kako tokom njenih dana u ovoj grupi, tako i kasnije.


Ona je bila prva članica Spice Girls-a koja se udala, ali nije zapostavila karijeru. Ipak, njen brak s holandskim plesačem Džimijem Gulzarom, s kojim je 1999. dobila ćerku Feniks, nije potrajao, a razveli su se već 2000.

Usledila je teška borba pevačice za starateljstvo nad ćerkom, a na kraju ju je dobila – iako je morala da plati bivšem mužu čak 1,25 miliona funti da bi joj prepustio brigu o detetu.

 


Po raspadu grupe, Melani se sa ćerkom preselila u Los Anđeles 2003, gde je snimila film The Seat Filler, u kom je igrala i Keli Rouland iz Destiny's Child-a, a koproducirao ga je Vil Smit.

 

Ljubav s Edijem Marfijem završila se bolno


U Americi je ostala, a potom je 2006. počela je njena veza s filmskom superzvezdom Edijem Marfijem. Kako se pisalo, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled, a par je imao strastvenu vezu, pevačica se uselila u glumčevu vilu, njegov šofer ju je vozio po Los Anđelesu...

Terao ju je da koristi njegovu kreditnu karticu, što je ona odbila, kako je pričala. Čekali su šest nedelja na odnose, a onda nisu izlazili iz kreveta.


Kada se desilo, to nije bio seks. To je bilo kao poezija, svaki dodir, svaki poljvac, svako čulo... van ovog sveta – opisala je Mel Bi. – Bili smo opsednuti jedno drugim.

Ovaj slavni par se verio vrlo brzo, a onda se – razišao. Već u decembru iste godine, Mel Bi i Edi Marfi nisu bili zajedno, a potom je objavljeno da je pevačica u drugom stanju i da je on otac njenog deteta.

Edi Marfi nije želeo da ima ništa s njima. Kada su ga novinari pitali o Melaninoj trudnići, on je prokomentarisao:


Nismo više zajedno. Ne znam čije je to dete, dok ne izađe i ne uradi se test. Ne bi trebalo da žurite sa zaključcima, gospodine.


Melani je u aprilu 2007. donela na svet ćerku Enjdžel Ajris, a glumac nije svojevoljno otišao da utvrdi učinstvo, već ga je na to naterao sud nekoliko meseci kasnije. DNK testiranje pokazalo je da je on zaista biološki otac male Ejndžel.


Edi je priznao očinstvo i rekao da su Mel i on postigli nagodbu u visini sedam miliona dolara.

 


Godinama kasnije, pevačica se kroz suze u svom rijalitiju Mel B: It's A Scary World prisetila teških trenutaka kroz koje je prošla. Iznenadilo ju je što je Edi Marfi pozvao da sa celom porodicom, uključujući i Ejndžel, dođe na premijeru njegovog filma o Šreku. Kako je istakla, nije očekivala da će se on posle tri i po godine ponovo pojaviti u njihovim životima.

Mislim da je tako jer sam se tako snažno borila za pravdu već na početku svoje trudnoće – rekla je uplakana pevačica. – Spuštala sam glavu od stida jer su me ljudi pitali: "Ako on nije otac, ko je?", a ja sam znala to što sam znala.


Ona je objasnila da je sama "iznela sav bol, trudna", da su je mediji nazivali "sponzorušom", proganjali je paparaci...

 


Iste godine kada se porodila, Melani se udala za Stivena Belafontea, poznatog menadžera, a potom s njim dobila ćerku Medison 2011. Ostali su u braku do 2017. godine, a Mel je optuživala supruga za emocionalno i fizičko nasilje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"DNK analiza je sto odsto sigurna"

 

makonda-tracker