"nije bio za mene"

Predstavljala se njegovim prezimenom, pa ga – ODBACILA: Znate li za koga se Viktorija Bekam umalo UDALA pre Dejvida?

0

Viktorija Bekam rekla je "da" mladiću s kojim je provela šest godina

Viktorija Bekam je od 1999. udata za Dejvida Bekama
Viktorija Bekam je od 1999. udata za Dejvida Bekamafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Dejvid i Viktorija Bekam nedavno su proslavili 24. godišnjicu braka, a oni su od kraja devedesetih, kada su se upoznali i zavoleli, prešli zaista veliki put.


Roditelji četvoro dece, nerazdvojan par koji je zajedno prošao mnoge radosne i teške trenutke, ljudi koji su izgradili poslovnu imperiju i zajedno imaju bogatstvo koje se procenjuje na više od 530 miliona dolara i danas su primer da prava ljubav postoji u svetu slavnih.


Oni su više puta javno pričali o tome kako je sve počelo, a njihov prvi susret bio je vrlo romantičan.

 

Sreli su se 1997. godine, na jednom meču Mančester junajteda, za koji je Bekam tada nastupao.


Pričali smo oko sat vremena u prostoru za igrače, a tog dana je, inače, došla vozom. Zato mi je napisala svoj broj telefona na karti za voz, koju još uvek čuvam – rekao je Dejvid u emisiji The Tonight Show 2020. godine.


I sama Viktorija Bekam javno se prisetila njihovog prvog susreta u pismu samoj sebi koje je objavila u magazinu Vogue pre nekoliko godina.

 

Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz majamija
Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz majamijafoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Dok su ostali fudbaleri stajali s društvom i pili, Dejvid je stajao sa strane sa svojom porodicom. I imao je tako sladak osmeh – napisala je Viktorija.


Ono što mnogi ne znaju jeste da je Viktorija, tada Adams, imala u tom trenutku iza sebe jednu veliku ljubavnu priču. Štaviše, ona se umalo udala za mladića s kojim je provela godine.

 

  • Ko je bivši verenik Viktorije Bekam?


Mnogo pre nego što je čula za ime Dejvida Bekama, Viktorija je živela vrlo glamurozno u Hertfordširu, a poznato je da je njena porodica bila tako imućna da se ona stidela dok je išla u školu zbog njihovih skupocenih automobila i otmene odeće. Kada je imala 14 godina, upoznala je izvesnog električara Marka Vuda, koji je radio u kompaniji njenih roditelja.

 

Viktorija Bekam na početku muzičke karijere
Viktorija Bekam na početku muzičke karijerefoto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Viktorija se zaljubila, uskoro su započeli vezu, a stvari su vrlo brzo postale ozbiljne, pa je ona isprošena 1994, kada je imala samo 20 godina. Sve se dogodilo baš u vreme kada je popularna Poš, kako zovu dizajnerku, bila na audiciji za grupu Spice Girls, a ona je, zaljubljena do ušiju – rekla "da".


Iako još uvek nije bila zvanično udata, počela je da se predstavlja kao Viktorija Adams Vud, jer je očekivala da će to u budućnosti svakako biti njeno ime. Na samom početku karijere britanska publika upamtila ju je baš tako, a ovo ime štampano je i na promotivnim materijalima za novoosnovanu muzičku grupu.

 

Međutim, kako se njena karijera zahuktavala, Viktorija je shvatila da ne vidi sebe pored Marka Vuda zauvek. Nakon šest godina veze i veridbe, odlučila je da raskine s njim.

 


On nije bio prava osoba za mene. Nisam uživala, tako da je to moralo da se završi – iskrena je bila Viktorija u jednom intervjuu.


Međutim, kako je istakla za Big Breakfast, Marku nije vratila verenički prsten.


Još uvek ga imam, to je jedan opak prsten! Je li to užasno? Sad zvučim kao pravi materijalista... – rekla je Viktorija zabrinuto.


Mark isprva nije imao nijednu ružnu reč o svojoj bivšoj verenici, pa je nakon raskida za People 1997. godine rekao da je to bila "jedna veoma posebna veza".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @softnostalgias


Tužno je jer smo bili zajedno tako dugo. Ali ona je dobila ono što je uvek želela i ponosim se njom – istakao je bivši verenik Poš Spajs.


Godinama kasnije, međutim, on je u dokumentarcu "Tajne Viktorije Bekam" na britanskom Kanalu 5, govorio drugačije. Nakon što je čuo da je Viktorija izjavila da joj nije jasno zašto je pristala da se uda za električara i da bi bilo bolje da je "ostao u onom ormariću u kom ga je ugledala u kući njene mame", Mark je počeo da priča o njihovom seksualnom životu. Izjavio je tako da je Viktorija bila nezasita u rkevetu i da su jednom imali intimni odnos u vozu.

 

BONUS VIDEO

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker