najgori razvod u istoriji

Seks, droga, batine, ljubavisanje s dadiljom... Bivša Spajsica i muž ratuju i van sudnice

0

Brakorazvodna parnica koju su vodili Melani „Mel B‟ Braun i Stiven Belafonte trajala je skoro čitavu godinu i nikome nije bila prijatna. Zahvaljujući tvrdnjama o prisilnim trojkama, drogiranju i njegovom pravljenju deteta dadilji dok su još bili u braku, ovaj razvod svrstava se u neke od najružnijih svih vremena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja Spajsica i Belafonte, producent, venčali su se 6. juna 2007. godine nakon nekoliko meseci izlaženja. Dobili su ćerku Medison 2011. godine, koju su podizali zajedno sa Melaninim ćerkama iz prethodnih veza, Ejndžel i Finiks. Nakon 10 godina, međutim, Mel je započela brakorazvodnu parnicu, nakon čega su počele i uzajamne optužbe.

 

Zvanični razlog razvoda je „nepopravljive razlike‟, ali nedugo potom je sud na njen zahtev zabranio bivšem mužu prilazak pevačici, nakon što ga je optužila da ju je mentalno i fizički zlostavljao tokom čitavog braka. Rekla je da ju je nekoliko puta udario i da ju je često bacao na pod, a takođe je i stalno kritikovao njeno telo i intelekt. Pored svega toga, Melani ga je optužila da ju je prisiljavao na seksualne odnose sa njim i drugim ženama, a ako bi odbila, pretio joj je da će u javnost pustiti njihove privatne snimke. Ovo nije kraj: Belafonte je napravio dete dadilji, pa iskoristio Melanin novac za abortus.

 

foto: Profimedia

Producentov advokat je optužbe nazvao ludim i neutemeljenim, a ubrzo potom se i sam Belafonte oglasio: „Dakle, naterao sam je na trojke? Ok.‟ rekao je novinarima iz The Sun.

Već znate moj komentar na ovo, jer to je majka moje dece, i ja sam stvarno, stvarno, stvarno uzrujan zbog toga kako će sve ovo uticati na našu decu. Zbog dna na koje se spustila. Optužbe su me šokirale.‟

Sud je zabranio Belafonteu da objavljuje ikakve snimke seksa sa Mel B, a u međuvremenu je pevačica i dadilji, Lorejn Džajls, zabranila prilazak i dobila pristup ormariću u kom se drže čuveni snimci.

 

Dok su tako ratovali, podelili su i imovinu, što je izazvalo nove bitke. Pogotovo nakon što je Melani odmah nakon predaje dokumenata za razvod zaustavila njegov zahtev za hitnu supružničku podršku ‒ tražio je 4.300 dolara za namirnice, 2.000 dolara za odeću, 11.000 dolara za kućne troškove i 750 dolara za telefon ‒ a sve to na mesečnom nivou. Melani na to nije pristala.

 

foto: Profimedia

Problemi su nastali i zbog starateljstva nad decom. Belafonte je tražio starateljstvo nad Medison, kao i pravo da posećuje Ejndžel, čiji je pravi otac Edi Marfi, ali je Belafonte bio u njenom život otkad je imala 2 meseca.

 

U novembru je Melani povukla svoju zabranu prilaska, a zatim su došli do nekog kompromisa. On će uništiti sve njihove seksualne snimke, a ona će mu tri godine plaćati supružničku podršku, podeliće novac koji su zaradili prodajom kuće i deliće starateljstvo nad njihovom ćerkom.

 

foto: Profimedia

Međutim, tu nije bio kraj. I dalje se vodi bitka oko prava posećivanja male Ejndžel. U želji da mu ospori zahtev, Melani je rekla da je Belafonte loš roditelj, a kao primer je navela činjenicu da je pokazao ćerki snimak gde ISIS obezglavljuje zatočenike; to je potvrdila i Finiks, a Belafonte porekao. Belafonte je na to odgovorio da Melani želi da okrene Ejndžel protiv njega, izmišljajući priče o tome kako ju je on zlostavljao. Rekao je da su modrice i povrede, za koje je ona tvrdila da su od batina, zapravo od preteranog drogiranja i alkoholisanja. Mnogo puta se desilo, kaže ogorčeni bivši muž, da se napila toliko da je htela da urinira na kauču, pred svojim ćerkama.

 

Mržnja ovo dvoje ljudi vrlo je stvarna, pa čak i van sudnice. Tako je nedavno Melani optužila bivšeg supruga da joj je nožem presekao gumu na kolima.

 

 

makonda-tracker