plaća da je ne sretne

Kad mu je rekla da je trudna – PROMENIO JE BROJ: Glumac je sinovima brižan otac, ali najmlađe dete NE ŽELI DA VIDI

2

Od sve dece popularnog glumca, najmlađe je najviše nalik njemu fizički, a on već godinama odbija da upozna ćerku

Oven Vilson i Dženifer Lopez u filmu 'Marry mE'
Oven Vilson i Dženifer Lopez u filmu "Marry mE"foto: GOL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac Oven Vilson (54) najpoznatiji je po ulogama u holivudskim komedijama i važi za jedno od omiljenih lica svetskog filma, a uprkos tome što je publici simpatičan – na prvom planu ima jednu mrlju koja mu ruši imidž dobrog momka.


Glumac opreklom iz Teksasa, inače stariji brat glumca Luka Vilsona, nekada je ljubio najlepše žene sveta, uključujući Kejt Hadson, Demi Mur, Šeril Krou i Đinu Geršon.


Danas on živi relativno mirnim porodičnim životom i na prvom mestu su mu deca – sin Ford, kog je 2011. dobio s tadašnjom devojkom Džejd Djuel, i Fin, kog je dobio 2014. u fitnes instruktorkom Karolin Lindkvist.

 

oven vilson sa sinovima
oven vilson sa sinovimafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Međutim, on je otac još jednog deteta, s kojim nema nikakav kontakt.


Oven Vilson dobio je 2018. godine i ćerku Lajlu s Varuni Vongsvirejts, koja tvrdi da glumac do danas nije upoznao svoje najmlađe dete, što joj posebno teško pada jer je ona odrasla bez majke.


Ona samo želi da on bude otac njihovoj ćerki. To što njih dvoje ne mogu da funkcionišu kao par je u redu, ali tek tako napustiti dete je nepristojno i pogrešno – objašnjava izvor blizak nekadašnjem paru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)


Kako je ona ispričala 2019, kada je devojčica imala godinu, više puta je molila Vilsona da bude deo života njihove ćerke, ali "on uopšte nije ukuljučen".


Pomaže mi finansijski, ali to nikada nije bilo bitno – rekla je tada Varuni. – Lajli je potreban otac. Ironično je to što Oven uporno dobija uloge tata, igra oca i u svom novom filmu, a nikada nije sreo rođenu ćerku.


Par je bio u neobaveznoj vezi čak pet godina pre nego što su se rastali, a Varuni je potom saznala da je u drugom stanju. Kako su pisali američki mediji, nakon što je čuo ove vesti, glumac je promenio broj telefona.


Kad je Varuni saopštila Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, a to je bio poslednji put da su se čuli – ispričao je izvor blizak glumcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)


Posle toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju ćerku, a bivšoj nije ni javio da je promenio broj telefona – nastavlja izvor.


Nakon što je Varuni tvrdila da je glumac otac njenog deteta, on je zahtevao test za utvrđivanje očinstva putem DNK, a potom je počeo da plaća alimentaciju nakon devojčicinog rođenja. Ipak, nikada je nije video uživo, nije uzeo u naručje, nije pogledao u oči.


Oven Vilson je u više intervjua pričao o svojim sinovima i tome kako željno iščekuje da ih vidi kao tinejdžere, budući da su i sada, kao mali dečaci, vrlo zabavni i duhoviti.


 

BONUS VIDEO Vesna Stanojević: Alimentacija je obaveza koja mora da se poštuje

 

makonda-tracker