raskinuo je na užasan način

Epilog priče je još veće iznenađenje: Stalone je ostavio devojku zbog trudne ljubavnice, pa saznao – DETE NIJE NJEGOVO!

0

Ako mislite da je ovo neverovatno, još više će vas iznenaditi kako se sve završilo za glumca Silvestera Stalonea

Silvester Stalone i Dženis Dikinson bili su u kratkoj, ali burnoj vezi
Silvester Stalone i Dženis Dikinson bili su u kratkoj, ali burnoj vezifoto: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako možda nikada nije važio za najvećeg holivudskog lepotana, Silvester Stalone stekao je tokom proteklih decenija veliku bazu ženskih fanova i naklonost najpoželjnijih manekenki.


Na njihovu žalost, legendarni glumac je od 1997. godine u srećnom braku sa Dženifer Flavin, a iako se nedavno pisalo o trzavicama i čak mogućnosti da se par razvede, oni su pokazali da su jači nego ikad.


Stalone sa suprugom i ćerkama, imače, trenutno priprema i rijaliti šou, za koji kažu da će nadmašiti čak i najpoznatiju "TV porodicu" Kardašijan-Džener.

 


Pre ljubavi sa Dženifer, Stalone je bio u kratkim brakovima sa danskom manekenkom, glumicom i pevačicom Brižit Nilsen i glumicom Sašom Čak, a malo je poznato da je njegova veza sa današnjom suprugom u prvom godinama bila pred velikim izazovom – aferom koja je napravila pravi medijski potres u Americi.


Silvester Stalone upoznao je manekenku Dženifer Flavin 1988. godine i bili su u skladnoj vezi godinama, sve do 1994. godine. 

 

Dženifer Flavin i Silvester Stalone obeležili su devedesete svojom neobičnom pričom
Dženifer Flavin i Silvester Stalone obeležili su devedesete svojom neobičnom pričomfoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ispostavilo se da je nešto ranije glumac započeo paralelnu ljubav s manekenkom Dženis Dikinson, kontroverznom lepoticom poznatom po tome što nema dlake na jeziku, a vrlo brzo se isporavilo da je Dženis – pred porođajem.


Stalone je odmah ostavio Dženifer, i to na užasan način: poslao je devojci s kojom je proveo skoro šest godina pismo i rekao joj da je došao kraj njihove ljubavi.

 

Poslao mi je rukom pisano pismo od šest strana. Bilo je prilično traljavo – ispričala je tada Dženifer.


Kako je istakla, osećala se užasno loše i nije očekivala takav kraj velike ljubavi.

 

Silvester Stalone i Dženifer Flavin zajedno su od kraja osamdesetih, uz godinu i po dana pauze
Silvester Stalone i Dženifer Flavin zajedno su od kraja osamdesetih, uz godinu i po dana pauzefoto: EPA/MIKE NELSON

Mnogo sam plakala... Ne možete samo da ostavite nekoga pismom posle šest godina. Nisam htela da ga molim da mi se vrati, niti bilo šta slično tome. Samo sam htela da popričam – objasnila je ona za People usred ove drame.


I uprkos svem objašnjavanju i patetici, Dženifer Flavin je vrlo brzo saznala da je pravi razlog njihovog raskida Dženis Dikinson, koja je u februaru donela na svet ćerku Savanu. Mediji su pisali da je dete Silvesterovo i da je on raskinuo sa Dženifer kako bi uživao sa Dženis i njihovom ćerkom.


Kako je Dženifer kasnije pričala, to što joj se desilo bilo je "noćna mora svake žene", naročito što je neposredno pre svega Silvester dao intervju u kom je "cvrkutao" o tome kako je baš ona dala smisao njegovom životu.


Savana je rođena početkom godine, dobila je prezime Stalone, ali iz nekog razloga Silvester je poželeo da proveri da li je zaista biološki otac devojčice.

 

Dženis Dikinson zapravo je ćerku Savanu dobila sa filmskim producentom Majklom Birnbaumom
Dženis Dikinson zapravo je ćerku Savanu dobila sa filmskim producentom Majklom Birnbaumomfoto: Jackson Lee / Splash / Profimedia

Učinio je to već u julu iste godine, a DNK test za utvrđivanje očinstva je pokazao – on i dete nisu otac i ćerka! Kako je kasnije otkriveno, Savanin tata je filmski producent Majkl Binrbaum, s kojim zaista ima mnogo fizičkih sličnosti.


Stalone je odmah raskinuo sa Dženis Dikinson i posvetio se svom ljubavnom životu: počeo je da se viđa sa 23 godine mlađom austrijskom manekenkom Andreom Vizer, ušao u javni rat sa Ričardom Girom jer je pokušavao da zavede njegovu tašanju suprugu Sindi Kraford, verio se s mladom manekenkom Endži Everhard, i to sve za godinu dana.

 

Međutim, tokom leta 1995. godine, Dženifer Flavin rešila je da mu pruži novu šansu, a on je navodno bio sasvim drugi čovek – sazreo, posvećen i spreman da zasnuje porodicu sa njom.

 


Već sledeće godine par je dobio ćerku Sofiju, koja je imala zdravstvene probleme, zbog kojih je imala operaciju srca još kao beba, a ovo je samo dodatno zbližilo Silvestera i Dženifer. Venčali su se 1997. godine, a potom dobili i ćerke Sistin i Skarlet.


Glumac je, inače, iz ljubavi sa Sašom Čak imao i sina Sejdža, koji je preminuo 2012. godine od srčanih problema, a imaju i sina Serža, kom je utvrđen autizam.

 

Glumac je zbog toga vrlo posvećen ovom važnom pitanju, a sa bivšom suprugom je 1985. osnovao fondaciju koja funkcioniše u saradnji s američkim Nacionalnom udruženjem za decu i odrasle sa autizmom.

 

 

makonda-tracker