"nisam krio klinca od sveta..."

TRIPUT je uradio DNK test, plašio se da kaže svetu da je on njegovo dete: Sin popularnog muzičara šarmirao tatine fanove

0

Njihova porodična priča nije tipična, ali su ovi tata i sin danas nerazdvojni i srećni zajedno

Drejk sa sinom Adonisom
Drejk sa sinom Adonisomfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Mali Adonis Grejam, sin popularnog repera Drejka, preplavio je danas medije i društvene mreže simpatičnim zajedničkim intervjuom koji je dao sa svojim tatom.


U pitanju je razgovor za Barstool Sports, a voditelj i komičar Kejleb Prisli želeo je da čuje od dečaka kako se Drejk ponaša kod kuće.


On je zabavan tata. Zbija mnogo smešnih šala – rekao je Adonis.


On je ispričao i da se nikada ne tuče, osim ako neko napadne njega, kada uzvraća.

 

Drejkov sin Adonis
Drejkov sin Adonisfoto: Stevie Knight, Youtube Printscreen

Kratak intervju oduševio je Drejkove fanove, koji su na Tviteru poručili da je dečak "presladak" i da je u pitanju "najbolji intervju koji su gledali".


Njima nije promakla ni velika razlika u izgledu oca i sina, budući da je Adonis izrazito svetle puti, ima plave oči i vrlo svetlu i kovrdžavu kosu.

 

Adonis je na svet došao nakon Drejkove veze s francuskom umetnicom Sofi Bruso, a dugo nije bilo poznato da reper ima dete. To je saopštio tek nakon izvesnog vremena 2018. godine, i to svojom pesmom The Story Of Adidon.


Skrivao sam svog klinca od sveta, skrivao sam svet od svog klinca... – repuje on, između ostalog.

 


Kako je svojevremeno i sam priznao, budući da dečak i on izgledaju toliko drugačije, više puta je posumnjao da li mu je on zaista otac. Zbog toga je tri puta uradio test za utvrđivanje očinstva pre nego što je saopštio da je postao tata.


Iskren da budem, uradio sam DNK test sa sinom, a onda su nam javili da je oštećen prilikom prevoza i da ne mogu da budu 100 posto sigurni je li on moj sin ili ne – ispričao je Drejk jednom prilikom.


– Tako da je to bila situacija u kojoj sam bio na čekanju, pa nisam hteo da kažem svetu da je to moj sin, ako se ispostavi da on to nije – objasnio je.


Tada je kroz smeh istakao da je glavni razlog činjenica da je mališan sasvim beo, plavook i plavokos.

 


Ako vidite mog sina, jasno vam je zašto – rekao je Drejk.


Posle toga je uradio još dva testa.


Trebalo mi je još dva kvalitetna DNK testa iz dveju različitih kompanija – iskren je on.

 


Adonis je, inače, došao na svet 2017. godine, a njegova majka Sofi Bruso je rođena i odrasla u Francuskoj. Godinama je radila kao model, a danas je uspešna slikarka.

 

 

Mediji su pisali da je ona bivša zvezda filmova za odrasle, što nije istina, budući da su je pomešali s glumicom sličnog imena. S Drejkom se upoznala u januaru 2017. godine, u jednom japanskom restoranu u Amsterdamu, ali nikad nisu bili u ozbiljnoj vezi.

 

 

makonda-tracker