bolna misija

TROJICU MUŠKARACA je vodio na DNK test: Potraga čuvenog glumca za PRAVIM OCEM bila je puna preokreta i trajala godinama

0

Odrastao je verujući da mu je otac muž njegove slavne majke, potom je sa 14 godina saznao da bi to mogao biti drugi muškarac, a onda je saznao i za treću mogućnost

Šon AStin stekao je svetsku slavu kao Sem u 'Gospodaru prstenova', ali je odrastao poznat
Šon AStin stekao je svetsku slavu kao Sem u "Gospodaru prstenova", ali je odrastao poznatfoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac Šon Astin, najpoznatiji je kao hobit Sem u filmovima serijala "Gospodar prstenova", a iza njega je duga i uspešna karijera.


Malo je poznato da je on odrastao u glumačkoj porodici, budući da je sin poznate holivudske lepotice Peti Djuk, koja je osvojila Oskara, dva Zlatna globusa, tri Emija i ima zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.


Budući da Astin čuva svoju privatnost, o njegovom porodičnom životu se ne zna mnogo, a on je od trenutka kada je glumac došao na svet privlačio pažnju.

 

Turbulentan ljubavni život Peti Djuk


Naime, u vreme kada je Peti Djuk rodila sina 1971. godine, tabloidi joj nisu dali mira, a njen ljubavni život bio je jedna od vodećih tema u američkim medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pattydukefans

Upravo je izašla iz skandalozne veze sa 17-godišnjim Desijem Arnazom i preko noći se udala za Majkla Tela, maltene neznanca, za kog je bila udata samo 13 dana, posle čega je brak poništen.


U javnosti se spekulisalo ko je otac Petine bebe, a ona je zaključila da je najverovatnije u pitanju glumac Džon Astin, zvezda serije "Porodica Adams", koji je bio oženjen u to vreme. Par je svoju vezu skrivao od javnosti sve do Džonovog razvoda, a potom su se venčali 1972.


Međutim, dok je Džon odgajao Šona kao svoje dete i dobio još jedno s Peti, istina o tome ko je otac Šona Astina izašla je na videlo godinama kasnije.

 

Ko je pravi otac Sema iz "Gospodara prstenova"?


Kada je glumac napunio 14 godina, majka mu je rekla da je, zapravo, njegov biološki otac Desi Arnaz, muzičar i glumac koji je maloletan stupio u vezu s njegovom majkom. Šon je odmah pokušao da uspostavi blizak odnos sa Desijem, samo da bi, kada je imao 26 godina, upoznao rođaka Majkla Tela, muškarca s kojim je Peti bila u kratkom braku. On mu je sugerisao da bi oni mogli da budu u srodstvu.


Nakon godina spekulacija o tome čiji je on sin, Šon Astin konačno je odlučio da uradi DNK test sa svom trojicom muškaraca koji bi mogli da mu budu očevi. Rezultat je pokazao: on je sin Majkla Tela.


Ipak, glumac je ostao blizak sa svima njima, iako pravim ocem smatra Džona Astina, koji ga je odgajao od detinjstva.

Imam dobar odnos s Majkom. To sam ja – rekao je jednom prilikom za People. – Ne krivim nikoga, ne krivim ni sebe ni Desija, koji mi je kao kum, imam snažnu vezu s njim, on je divno ljudsko biće.


Kako Džon, čije prezime Šon i danas nosi, ističe njegova "duhovna veza sa Šonom je bitnija od DNK".


– Najveće bogatstvo je bogastvo srca, a Šon je blago. Veoma smo bliski, lepo se provodimo zajedno – objasnio je jednom prilikom. – Ispostavilo se da je njegov biološki tata sjajan momak i postali smo prijatelji. On je dobar čovek.


Međutim, Peti Djuk nije bila saglasna s rezultatima testiranja.


Ne verujem tom testu – rekla je 2001. godine. – Mogu da podržim istinu ako je to moja istina, ali i ako je ne podržavam, poštujem je. Rekla sam mu ono što ja znam da je tačno. Kada me Bog pogleda u oči i kaže mi da sam grešila svih ovih godina, onda ću poverovati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pattydukefans

 

BONUS VIDEO

Koliko je sigurna DNK analiza?

 

makonda-tracker