sama i jaka

Ostavio je trudnu glumicu, pa se borio da deci ne ostavi ni cent: Holivudska lepotica bila je "800 RODITELJA U JEDNOM"

0

Dok se svi čude njenom odnosu sa sinom, kog je podizala sama jer njegov otac nije hteo da ga vidi 18 godina, glumica i njen naslednik ponosni su na voju bliskost i snagu

Elizabet i Demijan Harli imaju fenomenalan odnos
Elizabet i Demijan Harli imaju fenomenalan odnosfoto: GoffPhotos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska glumica Elizabet Harli i njen sin Demijan ovih dana su među glavnim temama u svetskim medijima jer je kontroverzni naslednik holivudske lepotice predstavio svoj debitantski film.


On je režirao "Strogo poverljivo" (eng. Strictly Confidential), erotski triler u kom njegova majka igra glavnu ulogu, a ostvarenje je naišlo na mnogo negativnih komentara jer je Harli angažovao Elizabet za intimne scene s drugom ženom.


Ona je istakla da u filmu zapravo nema golotinje i da joj nije bilo neprijatno na setu.

 


Niko nije eksploatisan. Svi smo se osećali prijatno dok smo radili – rekla je glumica.


Elizabet Harli ima topao i blizak odnos sa svojim sinom, kog je podizala i vaspitavala sama, a oni su često na meti negativnih komentara jer se Demijan oblači i šminka kao njegova majka.

Ko je otac sina Elizabet Harli?


Nakon raskida 13-godišnje veze s Hjuom Grantom, Elizabet Harli bila je u vezi s američkim biznismenom Stivom Bingom. Poznati bogataš i filmski producent, koji je sarađivao s velikim holivudskim imenima poput Martina Skorsezea, vodio je buran život i ljubio neke od najlepših žena sveta, a s engleskom superzvezdom Liz Harli proveo je 18 meseci.

 


Glumica je zatim 4. aprila 2002. donela na svet njihovog sina Demijana, a Bing je – odbio da ima bilo šta s njima. On je tvrdio da je s Elizabet bio tek u kratkoj i otvorenoj vezi 2001. godine i da on nije Demijanog otac.


Ona je, međutim, zahtevala DNK test za utvrđivanje očinstva, kojim je otkrivenoda je njen sin zaista Bingovo biološko dete.


Malo pre toga, Bing je tužio milijardera Kirka Kerkorijana zbog narušavanja privatnosti nakon što je Kerkorijan angažovao privatnog detektiva da ukrade konac za zube iz Bingovog smeća kako bi došao do njegovog DNK.

 

Stiv Bing, otac sina Elizabet Harli
Stiv Bing, otac sina Elizabet Harlifoto: Allstar-Allstar / Zuma Press / Profimedia

Milijarder je, naime, sumnjao da je njegova bivša supruga i poznata teniserka Lisa Bonder, dobila ćerku Kiru sa Stivom Bingom, a ne s njim, iako je od njega tražila visoku alimentaciju. I ovaj DNK test pokazao je da je Stiv Bing otac deteta.

U svakom slučaju, Elizabet Harli stalo je samo da njen sin ima oca, ali ne i do njegovog novca, pa je 2002. odbila ponuđenih 1,8 miliona funti, uz još 100.000 funti alimentacije godišnje dok Demijan ne napuni 18 godina.


Taj novac nije željen i nije dobrodošao – kratko je prokomentarisala glumica.

 


Iako mu nije bio problem da plaća alimentaciju Demijanu i Elizabet, bogataš i njegova porodica su se svojski potrudili da Stivovoj deci ne ostave ništa nakon Bingove smrti.


Bingov otac Piter je 2018. dao sve od sebe kako njihovo nasledstvo od čak 600 miliona dolara ne bi završilo u rukama Stivove vanbračne dece. Po pisanju portala Daily Mail, pronađeni su dokumenti u kojima se navodi da bogatstvo Bingovih ne mogu da naslede deca koja nisu rođena u braku i nisu živela na istoj adresi s roditeljima.


Mediji su u to vreme pisali i da, po svemu sudeći, Stiv Bing nikad nije upoznao sina kojeg je dobio s Elizabet Harli, ali je kasnije otkriveno da su razgovarali i pomalo se zbližili pred Demijanov 18. rođendan.

 


U junu 2020. godine, objavljeno je da je bogataš izvršio samoubistvo skokom s 27. sprata, a iako ga nijednom nije pomenula nakon što je utvrđeno da je on Demijanov otac, glumica se tim povodom oglasila na Instagramu.


Neverovatno sam tužna što moj bivši dečko Stiv više nije s nama. To je strašan kraj – poručilaje Liz Harli. – Vreme koje smo proveli zajedno je biulo srećno i objavljujem ove fotografije jer iako smo prošli kroz teške trenutke, važne su dobre, divne uspomene na ljubaznog i divnog čoveka.

Dok je Demijan odavno odlučio da ignoriše ogromno bogatstvo svog biološkog oca, njegova polusestra Kira Kerkorijan nastavila je da se bori kako bi dobila svoj deo ogromnog, multimilionskog imanja.


Nakon Bingove smrti, Demijan je priznao da je zbunjen, posebno kad su mu mnogi izjavili saučešće.

 


Hvala vam svima iz dubine duše jer ste mi se obratili nakon ovih strašnih vesti. Pokušavam da odgovorim svima, ali znajte da ću uvek pamtiti vašu ljubaznost – poručio je sin Liz Harli. – Ovo je vrlo čudan i zbunjujući trenutak i beskrajno sam zahvalan što sam okružen fenomenalnom porodicom i prijateljima.


Sin slavne glumice često je isticao koliko se divi svojoj majci i koliko joj je zahvalan na svemu, a jednom prilikom je sve dirnuo istakavši da je ona bila "800 roditelja u jednom".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

"DNK analiza je sto odsto sigurna"

 

makonda-tracker