„OVO JE ČUDNO I ZBUNJUJUĆE“

PISALO SE DA SE NISU NI SRELI: Sin lepe glumice se oglasio nakon jezivog samoubistva svog oca, ni ona nije ostala nema

0

Nakon što je svet obišla vest da je Stiv Bing, poznati milioner i bivši dečko Elizabet Harli izvršio samoubistvo, sve je zanimala reakcija sina kojeg su njih dvoje dobili.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Producent i scenarista Stiv Bing (55) izvršio je samoubistvo skokom s 27. sprata jedne zgrade u Los Anđelesu, a navodno je bio depresivan zbog izolacije i usamljenosti tokom pandemije virusa korona.

 

Nakon ove potresne vesti, mnogo je zanimalo kako će reagovati engleska glumica Elizabet Harli i njen sin Demijan (18), koji je rođen nakon njene osamnaestomesečne veze s Bingom. Milioner je, naime, odbijao da prizna očinstvo nad dečakom, a DNK analiza pokazala je da je on ipak njegov otac.

 

 

Mediji godinama pišu da Demijan nikad nije upoznao svog oca, a danas se, nakon šokantne vesti o Bingovoj smrti, oglasio na instagramu.

 

Hvala vam svima iz dubine duše jer ste mi se obratili nakon ovih strašnih vesti. Pokušavam da odgovorim svima, ali znajte da ću uvek pamtiti vašu ljubaznost — poručio je mladi maneken. — Ovo je vrlo čudan i zbunjujući trenutak i beskrajno sam zahvalan što sam okružen fenomenalnom porodicom i prijateljima.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Kako piše Dejli mejl, nije istina da Demijan i njegov otac nikad nisu komunicirali — navodno su se zbližili u poslednje vreme i razgovarali za njegov 18. rođendan.

 

Oglasila se i Elizabet Harli, koja je napisala da je tužna jer je čula da njen bivši više nije među živima i istakla da su nekad davno bili srećni. Glumica je dodala da su poslednji put razgovarali na dan 18. rođendana njihovog sina.

 

 

makonda-tracker