iskreno

U istinitoj priči nema mnogo romantike: Elizabet Harli o traču da je spavala s princem Harijem kad je bio tinejdžer

0

Princ Hari napisao je u svojim memoarima da je nevinost izgubio sa 17 godina sa starijom ženom, a u medijima se odmah pojavila spekulacija da je pomenuta žena čuvena glumica

Elizabet Harli na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara
Elizabet Harli na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskarafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Princ Hari (39), vojvoda od Saseksa, otkrio je mnogo toga o svom privatnom životu u autobiografiji "Rezerva", a u njoj su se našli i brojni detalji koje možda ni njegovi najveći fanovi nisu želeli da znaju (poput toga kako mu se polni organ zaledio na Severnom polu).


Među brojnim intimnim stvarima, našlo se u i njegovo priznanje da je nevinost izgubio sa starijom ženom, i to na polju iza punog paba.


Identitet žene s kojom se mladi princ Hari prepustio strastima odmah je postao tema nagađanja, a spekulisalo se da je u pitanju glumica Elizabet Harli (58), koja je odmah sve demantovala. Sada se na to osvrnula i prilikom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live! Endija Koena.

To je bilo smešno! – istakla je glumica. – Rekao je: "Bila je Engleskinja, starija od mene, to se desilo u Gločesterširu", a onda su svi rekli: "Ah, to je Elizabet". To je apsurdno. Bilo je suludo!


Ona je dodala da nikada u životu nije ni srela princa Harija.

 

Princ Hari nije mnogo toga sakrio u svojoj knjizi 'Rezerva'
Princ Hari nije mnogo toga sakrio u svojoj knjizi "Rezerva"foto: EPA / ANDY RAIN

Ko je žena s kojom je princ Hari izgubio nevinost?


Podsetimo, nakon objavljivanja memoara princa Harija, britanski tabloidi svojski su se potrudili da pronađu prvu ženu s kojom je bio intiman, a ispostavilo se da je to Saša Volpol (41), bageristkinja koja je za The Sun ispričala da se to dogodilo 2001, i da su oboje bili pod dejstvom alkohola.


Ja sam žena koja je Hariju oduzela nevinost. Bilo je to – bukvalno – t****e dvoje prijatelja – rekla je Saša, koja zapravo i nije mnogo starija od Harija.


Naš seks je bio strastven i vatren jer nismo to smeli da radimo – izjavila je Volpolova. – Jedna stvar je vodila drugoj. Završili smo na zemlji.

Hari je napisao u svojoj autobiografiji njegova tadašnja partnerka radila u štali u Hajgrouvu, na seoskom imanju njegovog oca kralja Čarlsa, i da je ranije išao s njom da gleda polo mečeve.

Jedne večeri su, nakon proslave njenog rođendana u pabu, otišli napolje i rešili da se prepuste strastima, a Hari se posle toga sakrio u telefonskoj govornici kako ga niko ne bi prepoznao dok Sašin prijatelj nije doveo obezbeđenje po princa.


On je tvrdio da je spavao sa "starijom ženom" kad je imao 17 godina, iza parkinga i paba u Nortonu, u grofoviji Viltšir, ali je napravio grešku – i sam navodi jul 2001, ali je u to vreme imao 16 godina.

Izašli smo napolje i popeli se na ogradu od dasaka kod polja. Do tog trenutka smo bili vrlo pijani. Dala sam Hariju cigaretu. Zapalila sam svoju, pa njegovu. Završili smo cigarete i onda se to dogodilo – kaže Saša i seća se čak i marke cigareta koje su pušili.


Štaviše, Saša je opisala i predigru i otkrila koliko je trajao ovaj čin.


Počeo je da me ljubi, nosio je bokserice. Nije bilo ćaskanja, nije bilo reči. Bila sam uzbuđena jer se to dešava. Bilo je uzbudljivo što se sve dešavalo na taj način. Izašli smo na 15 minuta, ali je seks trajao oko pet – ispričala je Saša za The Sun.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker