ona mu je veliki uzor

MAJČIN STIL MU SE POSEBNO DOPADA: Sin poznate glumice gradi manekensku karijeru, ali ona priželjkuje još nešto (FOTO)

2

Od očiju, preko šminke i stila — sedamnaestogodišnji Demijan je kopija svoje slavne majke!

foto: Instagram
foto: Instagram

Elizabet Harli (54) i njen sin Demijan (17) podelili su na društvenim mrežama selfi za koji su pozirali slično našminkani, sa sličnom odećom i kapama i ostavili su obožavaoce lepe glumice bez reči.

 

Mnogi su primetili da je Demijan prava kopija svoje poznate mame, a zahvaljujući lepoti koju je od nje nasledio nedavno je započeo manekensku karijeru.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ipak, za razliku od ostale dece slavnih koja se odluče da modeling bude njihov poziv, Demijan se odlučio za nešto teži put — on se probija kao androgeni model.

 

Ove godine proglašen je najseksepilnijim potomkom neke poznate ličnosti, a ovu laskavu titulu momak je dobio od magazina People. Uglavnom možemo da ga vidimo našminkanog, kosa mu je duga i izuzetno negovana, a on se ne plaši ni da eksperimentiše s odećom. Mnogi, međutim, primećuju da Demijan najlepše izgleda kada se fotografiše po uzoru na svoju majku.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Ono što je posebno zanimljivo jeste to što je sin Elizabet Harli u trenutku kada je započeo manekensku karijeru uplovio i u glumačke vode, zaigravši kao dečak u serji The Royals, u kojoj je glumila i Elizabet. Trenutno je daleko fokusiraniji na manekenstvo i svoje obrazovanje, ali glumica bi bila veoma srećna kada bi Demijan i ona ostali kolege.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

 

Uvek kažem da ne želiš da budeš smarač na večeri. Moraš da znaš geografiju, moraš da znaš istoriju, moraš da poznaješ stari vek, to je zanimljivo — izjavila je Elizabet svojevremeno za People. — Naravno, ako on bude želeo da postane — ako bi bio dovoljno talentovan i srećan — filmska zvezda, koliko bi to bilo lepo! Ipak, meni je to samo šlag na torti nakon što postane kompletna osoba.

 

 

makonda-tracker