jedna veza ga je uništila

Bio je zaljubljen u sestru, pevačica ga prevarila 20 puta: Rob Kardašijan nije krio svoje patnje, a najviše ZBOG LJUBAVI

0

Iako je on na papiru imao sve što je potrebno da bi bio srećan, brat slavnih Kardašijanki ima iza sebe godine borbe

foto: JR Davis / Newscom / Profimedia
foto: JR Davis / Newscom / Profimedia

Robert Kardašijan, poznat pod nadimkom Rob, član je jedne od najpoznatijih porodica planete.

 

On je jedini sin Kris Džener i pokojnog advokata Roberta Kardašijana, ali vam je verovatno poznatiji kao mlađi brat Kortni, Kim i Kloi Kardašijan, starleta i rijaliti zvezda koje svakodnevno pune novinske stupce. Međutim, iako njegovoj porodici nikad nije dosta kamera i svojevremeno je i sam učestvovao u njihovom rijalitiju, Rob već neko vreme živi skriven od očiju javnosti i prava je retkost videti ga, čak i na porodičnim slavljima.

 

Rob je najmlađe dete Kris i Roberta, a nakon majčine udaje za olimpijca Brusa Dženera, koji je danas Kejtlin Džener, dobio je još dve mlađe polusestre – Kendal i Kajli.


Kada je imao 16 godina, Rob je izgubio oca, koji je preminuo od raka, od čega se nikad nije oporavio, a oduvek se pomalo razlikovao od svojih sestara. Dok su one uživale u novostečenoj slavi, kamerama i kontaktirale s paparacima kako bi ih slikali čak i dok idu do prodavnice, Rob je uvek izgledao kao da mu je pomalo neprijatno što je na njega usmerena pažnja javnosti.

 

Rob Kardašijan
foto: Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, i on je, kao i njegove sestre, umeo da šokira u rijalitiju, a možda najviše kada je priznao da je u mladosti bio zaljubljen u svoju sestru Kim.


Još od tinejdžerskih dana bio je u vezama s poznatim ženama – od 2007. do 2009. bio je s glumicom Edrijen Bejlon, a 2012. je ljubio Ritu Oru, britansku pevačicu poreklom s Kosova i Metohije.


Ova veza privlačila je mnogo pažnje javnosti, ali ni o čemu se nije pričalo kao o njihovom raskidu. On je nakon rastanka na Tviteru tvrdio da ga je za dva meseca ljubavi pevačica "prevarila s više od 20 momaka" i pozvao svoje pratioce da poštuju sebe.

Nakon ove kratke, ali bolne veze, Rob je počeo da traži utehu u hrani i ubrzo je bio neprepoznatljiv – imao je 135 kilograma i počeo da se povlači u sebe. Sve ređe smo ga viđali u javnosti, bio je hospitalizovan zbog dijabetesa, a onda je na scenu stupila Blek Čajna i njegov puz nizbrdo bio je još brži.

 

Robert Kardašijan, Blek Čajna
foto: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

Naime, nekadašnja striptizeta, koja se bavi modelingom i izdvaja se svojim egzotičnim izgledom, osvojila je Robovo srce 2016. Njihova veza počela je uz mnogo komplikacija jer je Blek Čajna pre toga bila s reperom Tigom, s kojim ima sina. Tiga je zatim zaveo Kajli Džener, Robovu mlađu polusestru, nakon čega su njih dve imale javne rasprave na društvenim mrežama. Sve je, međutim, utihnulo kada je ona započela vezu s Robom.

 

Iste godine par je dobio ćerku Drim, uprkos tome što se Kardašijanova porodica protivila njihovoj vezi i Robovoj odluci da zaprosi Blek Čajnu posle samo tri meseca.

Međutim, mesec dana nakon rođenja devojčice, oni su se rastali, a Rob se požalio da ga je Blek Čajna ostavila i napustila s detetom njihov zajednički dom. Pomirili su se potom na vrlo kratak period, nakon čega su ponovo raskinuli, a Rob je javno optužio Blek Čajnu da ga je varala i objavljivao njene golišave fotografije, zbog čega mu je Instagram suspendovao profil. Usledio je niz bizarnih poteza od strane oboje, uključujući situaciju kad je Rob dao oglas da prodaje krevet u kom ga je Blek Čajna varala, ali je on na kraju ostao u njegovom posedu jer ga je ponudio za vrtoglavih 250.000 dolara.

 

Šuškalo se čak i da je njegova majka Kris pokušala da "otkupi" od nesuđene snahe unuku Drim, što Dženerova nikad nije potvrdila.

 

Robert Kardašijan, Blek Čajna
foto: Instagram

Uskoro, Rob i njegova bivša prepirali su se gde god bi stigli – kad se vide, na društvenim mrežama, putem medija. Međusobno su se tužili zbog mnogo toga, uništavali su jedno drugom imovinu, a iako prolaze godine, oni se ne smiruju.

 

Tako je Blek Čajna nedavno tužila Robovu majku Kris i sestre Kim, Kloi i Kajli za klevetu, što je Kris nazvala "emocionalno, fizički i spiritualno iscrpljujućim".

 

Nije poznato kako Robu, koji je u međuvremenu pokrenuo brend muških čarapa, ide ovih dana, ali se zna da se trudi da javnost ne bude previše upućena u njegov život. Navodno je 2020. godine uspeo da se reši viška kilograma, kada je svojim prijateljima rekao da želi da bude "što je moguće zdraviji" zbog njegove ćerke Drim.

Godinama se borio s depresijom, dijebetesom i mnogim nesigurnostima, a danas je navodno dobro, ali ga nećemo uskoro gledati u nekom porodičnom rijalitiju.


Rob se vratio. Prošao je kroz mračne dane, ali ponovo je dobro i vrlo je uzbuđen zbog svega što ga čeka u 2021 – rekao je tada neimenovani izvor.

 

On je danas aktivan na Instagramu, ali uglavnom deli fotografije svoje ćerkice.

 

 

 

makonda-tracker