uznemirujuće

"Kad izađem iz zatvora, MOJA JE!" Glumac poznaje Kim Kardašijan otkad je bila dete, a danas je BOLESNO OPSEDNUT NJOM

0

Kontroverzni i ozloglašeni nekadašnji sportista i glumac navodno je lud za čuvenom rijaliti zvezdom, koja mu je još kao dete sedela u krilu

foto: Instagram
foto: Instagram

Slučaj O Džeja Simpsona odlično je poznat — 1994. godine njegova supruga Nikol Braun Simpson i njen prijatelj Ron Goldman pronađeni su izbodeni na smrt, a on je bio osumnjičen. Usledilo je javno suđenje, brojni odurni detalji, novi skandali, a iako je oslobođen do danas niko nije siguran da li je on zaista nevin.


Poznato je da je jedan od njegovih branilaca na suđenju bio Robert Kardašijan, njegov dugogodišnji prijatelj. Porodice Simpson i Kardašijan bile su izuzetno bliske, a Robertova bivša supruga Kris i pokojna Nikol bile su najbolje drugarice. O Džej je bio tu u trenutku rođenja sve Kardašijanove dece i tokom njihovog odrastanja, zbog čega su posebno bizarne tvrdnje da je on već godinama smrtno zaljubljen u Kim Kardašijan i da je, štaviše, imao njene fotografije u svojoj zatvorskoj ćeliji.

 

O.J. Simpson, O Džej Simpson
foto: Profimedia

Naime, Simpson je nakon pljačke u Las Vegasu završio iza rešetaka, a osuđen je na 33 godine zatvora. Međutom, 2013. našao se na slobodi, da bi 2021. bio oslobođen i uslovne kazne.


Za vreme dok je bio zatvoren, on je navodno razvio bolesnu opsesiju Kim Kardašijan, rijaliti zvezdom i ćerkom svog pokojnog prijatelja Roberta.

 

Pisalo se da je po zidovima ćelije imao zalepljene njene fotografije, a kada se ona udala za repera Kanjea Vesta, izjavio je:


Dok god sam u zatvoru, ne možemo da budemo zajedno, pa Kanje može da je ima za sad. Ali čim izađem, moja je.


Navodno je jednom prilikom rekao i da smatra svojom prednošću nad brojnom konkurencijom to što je afroameričkog porekla.

 

O Džej Simpson
foto: Jason Bean / UPI / Profimedia

Kim voli crne fudbalere, a ja sam u Dvorani slavnih — rekao je i dodao da i dalje ima Hajsmanov trofej, priznanje koje je Kimin bivši dečko i igrač u NFL-u Redži Buš vratio 2005. godine.

 

Otkako je izašao iz zatvora, Simpson se trudi da ne privlači previše pažnje i ne zna se mnogo o njegovom životu, pa nije poznato da li je pokušao da kontaktira s njom po izlasku na slobodu.

 

 

 

makonda-tracker