bila je zatečena

Vređali su je JER SE UGOJILA, a prolazila je kroz PAKAO: Kortni Kardašijan otvoreno o BORBI s kojom se nose mnoge žene

1

Pre izvesnog vremena, najstarija od sestara Kardašijan trpela je napade na društvenim mrežama jer nije izgleda kao ranije. Ispostavilo se da je iza svega mnogo složenija priča...

foto: Instagram
foto: Instagram

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (42) sa sestrama je nedavno za Hulu snimila novu rijaliti seriju "Kardašijanovi". U isečcima koji je najavljuju otkriveno je mnogo toga malo poznatog o čuvenoj Kortni, Kim i Kloi, a između ostalog našla se i Kortnina borba s preuranjenom menopauzom.


Na jednom od snimaka koji su se pojavili na Instagramu, nakon čega su obirsani, našao se Kortnin razgovor s majkom Kris.

 

Ona je pričala o svojoj želji da dobije dete s verenikom Travisom Barkerom, kao i o tome da joj je hormonska terapija zbog planirane vantelesne oplodnje izazvala — kako tvrdi — ranu menopauzu.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Ona je, prisećajući se procesa kroz koji je prošla, istakla da to "nije bilo najbolje iskustvo", budući da je prirodnim putem dobila već troje dece: Mejsona (12), Penelope (9) i Rejna (7), s bivšim partnerom Skotom Disikom. Kortni je priznala da su je pogodili komentari na društvenim mrežama na račun njene težine, jer se zbog hormonskog disbalansa znatno ugojila.


Mislim da je nepristojno komentarisati to kada ne znaš kroz šta neko prolazi. Lekovi koje sam dobijala uveli su me menopauzu — rekla je Kortni majci.

 


Rijaliti zvezda nije otkrila kakva je terapija u pitanju, a nije ni objasnila da li je zaista u menopauzi ili je iskusila simptome nalik njoj.

 

Menopauza je normalan proces koji obično počinje između 45. i 55. godine života žene, a prethodi joj perimenopauza, koja traje više godina pre nego što nastupi i poslednje menstrualno krvarenje. Tada se događaju brojne promene u organizmu žene, a na prvom mestu se odnose na rad hormona.

 

 

makonda-tracker