porodično

IMAO JE VIŠAK KILOGRAMA, KRIO SE OD KAMERA, A LOŠ BRAK GA JE "UNIŠTIO": Evo kako danas izgleda Rob Kardašijan! (FOTO)

0

Kardašijan je viđen u društvu majke i poznatih sestara, sada su konačno u dobrim odnosima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brat slavnih sestara Kardašijan-Džener, Rob Kardašijan  oduševio je publiku kada se pojavio u novoj epizodi šou-a "Keeping Up With Kardashians".

 

Rob je stigao u poznatu vilu u kojoj živi njegova majka Kris Džener sa svojim dečkom Korijem Gemblom, a uključio se u trenutku kada su se Kris i Kori pripremali za čas tai-čija.

 

Poslednjih nekoliko sezona vrlo je retko dolazio pred kamere, a svi su se nedavno iznenadili i kada su ga paparaci uhvatili u javnosti.

 

 

Rob je pre nekoliko godina imao višak kilograma, pa je otkrio da je vreme za zdravije promene u životu. Smanjio je konzumaciju brze hrane i alkohola i pokušava da se posveti sebi, daleko od očiju javnosti.

 

Nedavno se pisalo i o njegovoj novoj ljubavi koju je pronašao s influenserkom Ajlin Žizel, nakon što je ona objavila snimak s njihovog sastanka pa su svi počeli da pričaju da su već neko vreme zajedno, ali Rob to nikada nije potvrdio.

 

 

O privatnom životu je retko govorio, pogotovo nakon što se razišao od bivše verenice Blak Čajne. Pre nje je u vezi bio s pevačicom Ritom Orom. Ima ćerku Drim koju je dobio sa Blek Čajnom. Devojčica ima četiri godine i veoma je vezana za oca.

 

 

 

 

makonda-tracker