mama lavica

ISMEJALI JOJ ĆERKU, ONA ODGOVORILA BRUTALNO: Kim Kardašijan nije štedela reči u okršaju s pratiocima na Instagramu

1

Rijaliti zvezda objavila sliku svoje najstarije ćerke i doživela podsmeh, ali daleko od toga da je ostala nema

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan Vest (40) možda drži jezik za zubima kad su u pitanju spekulacije o njenom odnosu sa suprugom i poznatim reperom Kanjeom Vestom (43), ali ne želi da ćuti kad se neko šali na račun njene dece ili ih osporava.


Tako je juče starleta, nakon što je objavila sliku koju je naslikala njena ćerka Nort (7), mogla da pročita komentare da Nort sigurno nije autor te slike i da se Vestovi kite tuđim perjem, pa je odgovorila bez dlake na jeziku:


Ne igrajte se sa mnom kad su u pitanju moja deca! Moja ćerka i njena najbolja drugarica du na ozbiljne časove slikanja uljem na platnu, na kojima se ohrabruju i neguju njihovi talenti i kreativnost. Nort je radila vrlo naporno na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko sedmica da je završi. Kao ponosna mama, želela sam da podelim njen rad sa svima.

 

Kim Kardašijan Vest, Nort Vest
foto: Instagram

Kim je šokirana što odrasle osobe spekulišu o tome je li njena ćerka naslikala pomenuti sliku i pitala ih jednostavno ― kako se usuđuju.


Kako se usuđujete da decu koja rade neverovatne stvari optužite da nisu neverovatna? Molim vas, prestanite da se brukate tom negativnošću i dopustite svakom detetu da bude izvanredno ― poručila je Kim.

 

Kim Kardašijan Vest, Nort Vest
foto: Instagram

Rijaliti zvezda s reperom ima četvoro dece: Nort (7), Šikago (3), Sejnta (5) i Psalma (21 mesec).

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker