neodlučna

Svet je zna kao Kajli Džener, a malo je falilo da dobije drugo ime: Milijarderka odlučila da svima otkrije tajnu

0

Postale su poznate kao zvezde porodičnog rijalitija, a danas javnost intrigiraju na mnoge druge načine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tako je Kajli Džener nedavno odlučila da sa svojjim pratiocima na društvenim mrežama podeli jednu zanimljivost na društvenim mrežama.

 

Poznato je da sve žene iz njene porodice nose ime koje počinje slovom K, Kajli, Kendal, Kim, Kortni... I ona je deo te tradicije. Ipak, kako je u jednom videu ispričala ona je trebala da nosi jedno drugo ime.

 

 

U pitanju je ime Kenedi. 

 

Nakon ovog priznanja usledila je burna reakcija njenih pratilaca, a bilo je onih koji su smatrali da je ipak Kajli mnogo lepše ime kao i da mnogo bolje pristaje njenoj kozmetičkoj liniji nego što bi to bilo Kenedi.

 

Neki od njih su se zapitali i odakle je potekla ideja za ime Kenedi, a onda je ona objasnila da je njena majka Kris Džener razmišljala na tu ideju došla s obzirom na to da je bila veliki fan Džeki Kenedi.

 

Kajli Džener
Kajli Dženerfoto: Instagram

 

Ona je potom objasnila da je odluka pala samo nekoliko dana pred rođenje bebe, kada je njena majka gledala koje ime se najviše rimuje sa imenom njene sestre Kendal.

 

Nakon dugog razmišljanja i upoređivanja odluka je pala da to ipak bude Kajli. I ovo je ime koje se i njoj samoj mnogo sviđa. 

 

Od trenutka kada je njena majka bila u dilemi kako da nazove ćerku prošlo je mnogo godina, a sada je Kajli u istoj toj poziciji.

 

Kajli Džener
Kajli Dženerfoto: Profimedia

 

Ona je 2. februara ove godine donela na svet dečaka, kojem je prvobitno dala ime Volf, ali se ubrzo predomislila i rekla da se ipak neće zvati tako, već da joj uvek nisu sigurni za ime. 

 

Očigledno je da i ona ima dilemu, baš kao i njena majka. Na osnovu objava koje je kačila na društvenim mrežama mnogi nagađaju da bi njen sin mogao da ponese imena kao što su Mun, Leo, ili čak ono koje godinama ranije nije dobila ona, a to je Kenedi. 

 

 

 

makonda-tracker