ne ćuti

Mame su se OSTRVILE NA NJU: Kloi Kardašijan otkrila kako menja pelene i održava higijenu uprkos ooogromnim noktima

0

Čuvena starleta proteklih nekoliko godina ima zaštitni znak kada je izgled u pitanju: vrlo, vrlo dugačke nokte, najčešće zašiljene, zbog čega je svako malo tema rasprava na internetu. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Superdugački nokti Kloi Kardašijan uglavnom izazivaju zbunjenost, a otkako je pre tri godine postala majka mnogi se pitaju kako je ćerkici Tru menjala pelene i, uopšte, brinula o njoj.


Štaviše, nedavno se ponovo pokrenula rasprava o tome kakva je Kloi majka i da li je dadiljama prepustila brigu o ćerki kako bi ona negovala imidž. Sada je tokom gostovanja u emisiji Džejmsa Kordena na red došlo i to pitanje.

 


Ja živim na isti način kao svi drugi ― ističe Kardašijanova. ― Svi su tako fascinirani dužinom mojih noktiju.

 


Voditelj ju je pitao kako radi najobičnije stvari po kući, poput otvaranja kesice čipsa ili već pomenutog menjanja pelena.


Kada dobiješ bebu, ljudima je to isprva bilo stvarno fascinantno ― rekla je Kloi i pojasnila da je posle porođaja svoje duge nokte oblikovala u kvadrat. ― Kao što brinem o sebi, mogu da brinem i o drugoj osobi.

 


Kloi je, inače, nedavno imala manji rat s mamama koje je prate na društvenim mrežama, upravo zbog dužine noktiju. Mnogi su komentarisali da ima "manikir žene koja plaća da joj drugi rade sve u životu" i pitali se da li je nekad povredila Tru noktima.


Stvarno je naporna sva ova priča o mojim noktima ― napisala je starleta na Tviteru. ― Verujte mi, snalazim se odlično. Kao što brinem o sebi, brinem o svojoj bebi. Ima mnogo ozbiljnijih stvari o kojima možete da se raspravljate. Bar se nadam.

 

 

makonda-tracker