da li ste znali?

POKOJNI OTAC KIM KARDAŠIJAN BIO JE ZALJUBLJEN U ŽENU ELVISA PRISLIJA: Oženio je Kris Džener i tada kreću kontroverze!

0

Svet je brujao i o tome da on nije biološki otac Kloi Kardašijan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Robert Kardašijan i Kris Džener venčali su 1978. a razveli 23 godine kasnije. Za to vreme dobili su ćerke Kim, Kortni i Kloi i sina Roba Kardašijana.

 

A kada su se venčali, on je već bio poznati advokat sa ozbiljnim imetkom, a ona iako je poticala iz "dobre porodice", u brak je ušla sa znatno manje novca.

Robert je bogatstvo stekao rođenjem.

 

Njegovi roditelji Helen i Artur koji su bili potomci imigranata iz Karsa, današnje Turske, upravljali su najvećom kompanijom za pakovanja mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji.

 

Advokata je kod 11 godina mlađe Kris privuklo to što ga je podsećala na mladu Natali Vud, a imao je još jednu omiljenu damu sa svetske javne scene.

 

Kada je upoznala Roberta, Kris koju je majka od tinejdžerskih dana "navodila da se zabavlja sa muškarcima kako bi se ostvarila kao osoba", zabavljala se sa golferom Sezarom Sanudom.

 

Kardašijan je bio ludo zaljubljen u Prisilu Prisli, suprugu pokojnog Elvisa Prislija kojeg je, Robert, takođe "veoma cenio".

 

Da Prisila nikad neće biti njegova supruga, shvatio je nakon njenih reči: "Neću se više udavati sve dok je Elvis živ" (možda Rob senior nije ni slutio da će muzički kralj umreti 1977. godine. čak 26 godina pre njegove smrti, a Prisila se do danas nije udavala. U vezi je sa Krisom Derouzom).

 

Od Prisile je odustao i kada je shvatio da od nje nikada neće biti domaćica.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker