da li ste znali?

VEŠTO SU KRILI KOGA LJUBE, SA KIM SE VIĐAJU: Ove svetske zvezde vodile su DVOSTRUKE živote i maštale o lepšoj stvarnosti

0

Publika je bila iznenađena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su dotakli same zvezde, pojedine poznate ličnosti zapravo su - krajnje nepoznate javnosti. Mnogi su se, primera radi, zaprepastili kada su saznali da su Hoakin Finiks i njegov brat River odgojeni u religijskoj zajednici pod imenom "Božija deca". Naime, porodica se pridružila ovoj organizaciji početkom '70, putovali su svi zajedno i delili stajališta zajednice kojoj su pripadali, a kada su izašli iz nje - sve su to ostavili iza sebe.

 

Rok Hadson '50. je bio jedno od cenjenijih imena Holivuda. Glumio je sa Elizabet Tejlor, Džejms Dinom... i brzo postao ogromna zvezda. Njegov agent mu je skoro jednako brzo sredio i da se venča sa glumicom Filis Gejts, ali razlog tome je bila činjenica da je Hadson homoseksualac, a agenti su se bojali kako će zbog toga izgubiti na popularnosti.

 

Brak sa Gejt nije potrajao, ali Hadson je još neko vreme ćutao o svemu. Tek je 1984. godine objavio da je gej, pa postao jedna od prvih holivudskih zvezda koja je to učinila.

 

Brus Džener skoro čitav svoj život živeo je sa ogromnom tajnom. Tek nakon što je 2014. godine objavio da se razvodi od Kris Džener, šokirao je svet odlukom da menja pol. U 65, Brus je postao Kejtlin, a danas živi sa svojom devojkom u Los Anđelesu.

 

foto: Profimedia

Legendarna dizajnerka Koko Šanel svakako je napravila revoluciju u modnoj industriji "malom crnom haljinicom", ali haos koji je nastao pošto su detalji njenog privatnog života isplivali - čak je i to "preklopio". Naime, kada je Francuska je pala pod Hitlerovu vlast, Koko je u to vreme započela vezu sa nacistom Hansom Guntherom von Dinclageom. Šanel navodno nije imala ništa protiv nacističkog režima jer je i sama bila antisemitistkinja. Nakon rata otišla je u Švajcarsku, no na kraju se vraitila u Pariz.

 

foto: Profimedia

Alis Kuper, čuveni "zločesti momak", na veliko iznenađenje mnogih odrastao je u hrišćanskoj porodici, a njegovi otac i deda bili su sveštenici. Nakon nekoliko godina rokerskog života, Kuper se vratio starim navikama te je počeo da živi po hrišćanskim principima. Nije odustao od muzike, ali je u intervjuima pričao kako je "sve što na sceni radi samo nastup, a kada siđe - potpuno je drugačiji čovek."

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker