dopada li se vama?

Nazivaju ih šeficama mafije i vampiricama: Sestre Kardašijan i Džener za Kortnino venčanje spremile NEOČEKIVANA IZDANJA

0

Modna kuća Dolce & Gabbana sponzorisala je venčanje Kortni Kardašijan i Travisa Barkera, a žene u najpoznatijoj porodici na svetu iskoristile su to na neočekivan način

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan i bubnjar Travis Barker po treći put su izgovorili sudbonosno "da"! Nakon intimnih venčanja, najpre u Las Vegasu nakon provoda, a potom i na intimnoj skrivenoj ceremoniji, par je rešio da organizuje tradicionalno venčanje i okupi svoje porodice.


Ipak, kada jedna od sestara Kardašijan pravi svadbu, ona je sve osim tipična, pa je tako zvanični sponzor ovog venčanja bila italijanska modna kuća Dolce & Gabbana.

Ceremonija je upriličena u Portofinu, a u centru pažnje je, naravno, bila mlada Kortni, koja je ponela veličanstveni beli veo s motivima Bogorodice (kakva je istetovirana na glavi njenog mladoženje!) i belu mini-haljinu.

 

 

Ipak, ni njene sestre nisu ostale bez pažnje, pa su njihove fotografije prepolavile društvene mreže.


Najviše se priča o Kim Kardašijan, koja je odnedavno platinasta plavuša i koja se pojavila u dugačkoj pripijenoj haljini od crne čipke, koju krase upečatljiv krst i masivni čoker s zelenim kamenjem.

 


Tu je i njena ćerka Nort, koja je nosila dugački crni plašt, takođe ulepšan čipkom.


I Kloi, najmlađa sestra Kardašijan, pojavila se u dugačkoj crnoj haljini, s tim što je nosila aksesoar za glavu inspirisan sunčevim zracima, a i ona je, kao Kim i Nort, imala jasnu gotičku crtu u svom autfitu.

 


Kendal i Kajli Džener su s, druge strane, odlučile da se pojave u svetlijim bojama, pa je Kendal odabrala komplet sastavljen od suknje i sakoa u bež nijansi s bakarnim vezom, dok je Kajli odabrala haljinu iste nijanse i s krupnim crvenim cvetovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KBR Mídias (@kbrmidias)

 


Iako savršeno doterane, Kajli i Kendal ostale su u senci svojih polusestara u crnom, pa se većina komentara odnosi na Kim i Kloi.

 


"Izgledaju kao šefice sicilijanske mafije", "Jesu li posle svadbe išli po Portofinu da sisaju krv lokalnom stanovništvu", "Baš liči na njih da obuku nešto ovako ekscentrično da skrenu pažnju s mlade"... neki su od komentara.
 

 

makonda-tracker