borio se za sve

POTPUNO NAG – sa čarapom u intimnoj regiji, zapalio je mreže! Neobičan put frajera o kom danas BRUJI PLANETA

0

Popularni reper je postao glavna tema na društvenim mrežama ovih dana, a ovo mu nije prvi put da privlači pažnju stvarima koje se ne tiču posla, iako želi da bude upamćen isključivo po svom radu

foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia
foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Popularni reper i muzičar Kid Kadi (38) lice je koje krasi septembarsku naslovnu stranu magazina Esquire, a njegove fotografije iz editorijala od juče su preplavile društvene mreže.

 

Razlog je sam način na koji je on fotografisan: pozirao je potpuno obnažen – sa izuzetkom čarape na polnom organu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)


Kako je istakao u intervjuu koji prati novi broj, on danas, posle svega što je proživeo, konačno može da kaže da voli sebe.

 

A to ne bih mogao da kažem pre šest godina. Sada, s puno samopouzdanja, mogu da kažem to i da verujem u to, a to se i vidi – istakao je Kid Kadi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)


Multitalentovani muzičar rođen je kao Skot Ramon Seguro Meskadi u Klivlendu 30. januara 1984. godine, a odrastao je u gradićima Šejker hajtsu i Solonu. Najmlađe je od četvoro dece, a pored braće Dominga i Dina ima i sestru Mejšu. Njegova majka Elsi bila je učiteljica, dok je njegov otac Lindberg bio moler i veteran iz Drugog svetskog rata.


Kada je imao samo 11 godina, njegov otac preminuo je od raka, što je imalo veliki uticaj na Kadijev dalji život, ličnost i, kako priznaje, muziku. Ubrzo je postao vrlo problematičan, pa je izbačen iz jedne srednje škole jer je pretio da će pretući direktora. Kratko je studirao film na Univerzitetu u Toledu, nakon čega je planirao da se pridruži mornarici jer je maštao o tome da postane vojnik. Međutim, kako je još kao maloletnik imao policijski dosije zbog više prekršaja, bio je odbijen.

 

Kid Kadi
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Kada je imao 19 godina, počeo je da se bavi repom s malo uspeha, ali je verovao u sebe i preselio se u Njujork u pokušaju da započne karijeru. Živeo je kod svog ujaka i uspešnog džez bubnjara Kalila Madija u Južnom Bronksu, a da bi se izdržavao radio je u prodavnicama na Menhetnu. Tri godine je jedva sastavljao kraj s krajem, kada mu se dogodio sudbonosni susret: 2006. godine sreo je u prodavnici ploča Kanjea Vesta.


Gledao sam diskove, kada sam perifernim vidom primetio odsjaj zlatnog priveska u obliku Isusa, podigao sam pogled i preda mnom je stajao Kanje Vest – ispričao je reper kasnije.

 

Odlučio je da bude hrabar, prišao popularnom reperu i predstavio se, a potom mu ponudio da čuje njegovu muziku. Kasnije su se ponovo sreli još nekoliko puta dok je Kid Kadi radio u jednom butiku, a jednom prilikom je zaboravio da skine "zujalicu" s jakne koju je Kanje kupio, pa ga je jurio ulicom kako bi se vratio u prodavnicu.

 

Kanje Vest
foto: Profimedia

Ubrzo su se Vest i Kadi zbližili i započeli saradnju, a mediji obično pišu da Kanje bio njegov mentor. Istina je, međutim, da su obojica imali značajan uticaj jedan na drugog.


Sledeće godine, Kadi je objavio pesmu Day 'n' Nite, koju je najpre podelio na društvenoj mreži MySpace. Ona je odmah privukla pažnju i postana veliki hit, a za Kadija se zainteresovao Vestov tadašnji menadžer Plejn Pet, posle čega je mladi reper potpisao ugovor s Kanjeovom izdavašnjom kućom GOOD Music.

 

Usledio je album A Kid Named Cudi, koji je postigao ogroman uspeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @indobunny_

 

Ispostavilo se da je Kid vrlo plodonosan umetnik, pa je počeo da učestvuje i u Kanjeovim predstojećim albumima: radio je muziku, davao svoj jedinstveni vokal, bavio se produkcijom i "čačnuo" skoro svaki aspekt albuma.


Potom je objavio albume Man on the Moon: The End of Day i Man on the Moon II: The Legend of Mr. Rager, Indicud, Satellite Flight: The Journey to Mother Moon... Do danas je objavio ukupno osam samostalnih studijskih albuma i dva nastala u kolaboraciji s Kanjeom Vestom i nekolicinom umetnika, ali nije samo njegov rad u muzici ono što da izdvaja.

 

Okušao se i postigao mnogo uspeha kao dizajner, model, pesnik, glumac, filmski režiser...


Njegova karijera, čini se, nezaustavljivo napreduje, ali na privatnom planu nije mu uvek tako sjajno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRIYETIVS™ (@kriyetivs)


Pre nekoliko godina priznao je da je rešio da se zauvek odrekne marihuane, koja je godinama bila deo njegove svakodnevice, pre svega zbog svoje ćerke, a potom i zato što mu smeta što se stalno povezuje s "kulturom kanabisa". Jedan je od retkih repera koji otvoreno pričaju o svojim borbama koje se tiču mentalnog zdravlja, a priznao je i da je bio zavisnik od antidepresiva, na kojima je završio nakon jednog raskida.

 

Kid Kudi, Kid Kadi
foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je prilično izložen javnosti, on uspeva prilično dobro da sakrije svoj privatni život od medija, pa se tako malo zna o njegovim bivšim i aktuelnim ljubavima, a nije poznat ni identitet majke njegovog deteta. Poznato je da je krajem marta 2010. godine dobio ćerku Vadu Vamven Meskadi i da se dve godine kasnije borio za starateljstvo nad njom. Majka deteta ga je optužila da je odsutan i da zapostavlja dete, kao i da je sklon nasilništvu zbog svoje duge istorije zloupotrebe alkohola i narkotika. Kadi i njegov advokat su sve odbacili, a postignut je dogovor o ravnopravnom starateljstvu nad devojčicom.

 

Kid Kadi
foto: Tumblr

Jedna od retkih žena za koje se pouzdano zna da su među njegovim devojkama je advokatica Džejmi Barata, s kojom je godinama raskidao i mirio se, a posvetio joj je pesmu Teleport 2 Me, Jamie, nakon čega su se rastali 2012. godine.

 

Početkom ove godine, on je ponovo bio u centru pažnje zbog stvari koje se ne tiču njegovog posla, kada je nepovratno narušen njegov odnos s nekadašnjim mentorom i prijateljem Kanjeom Vestom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LONNY (@lonnysroom)

 

Naime, dok je ljubav Vestove bivše supruge Kim Kardašijan i komičara Pita Dejvidsona bila na vrhuncu, Kid Kadi je nastavio da se druži s mladim glumcem, što je za Kanjea bilo neoprostivo. Zato je izbacio sa svog novog albuma sve u čemu je Kadi učestvovao i javno ga "prozivao".


Ja sam bio na svakom od albuma tog čoveka. On je bio samo na dva moja. To treba nešto da vam kaže – rekao je sada Kadi za Esquire. – Znate li kako je probuditi se jednog dana i videti da svi pričaju o vama zbog toga što neko priča s***a o vama? I onda vam "trolovi" te osobe šalju poruke na Instagramu i Tvitgeru? I svi oni komentari? To me je razbesnelo. Iskoristio je svoju moć protiv mene. Ne treba da se zezaš s nečijim mentalnim zdravljem, brate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)


Kako je on istakao, smetaju mu i tvrdnje da je Kanje Vest odgovoran za njegovu karijeru jer je sve što je postigao u životu stekao svojim radom i talentom.


Biće potrebno j****o čudo da taj čovek i ja ponovo budemo prijatelji. Ne vidim kako to može da se desi. Morao bi da postane sveštenik – zaključio je.

 

Da stvar bude gora, Kanje ne prestaje da mu priređuje "zvrčke", pa je tako nedavno otkazao učešće na jednom festivalu, posle čega su organizatori pozvali Kadija da "uskoči" na njegovo mesto. Publika ga je potom brutalno izviždala i gađala, da bi se ubrzo na sceni iznenada pojavio – Kanje Vest i zapalio masu.

 

 

 

makonda-tracker