iskrena je

Milijarder joj napravio HAOS u životu: Jelena Karleuša progovorila o svom odnosu sa Kanjeom Vestom

3

Ona je u razgovoru sa medijima ispričala kakva joj se situacija nametnula i šta joj se sve izdešavalo u prethodnom periodu. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Domaći mediji već danima pišu o dešavanjima sa Instagrama odnosno o tome kako je Kanje Vest zapratio Jelenu Karleušu.

 

Nakon što je on završio svoj odonos sa Kim Kardašijan iako su i dalje pod prismotrom svetskih medija, na domaćoj sceni počela su nagađanja vezana za praćenje Kenjea koje je upućeno Karleuši. 

 

Ona je sada za Kurir televiziju dala komentar na ovu temu: 

 

 

Samo mi haos napravo po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio — rekla je Jelena Karleuša.

 

Međutim, odlučila je da ostane tajnovita kada su je novinari pitali da li su se samo zapratili ili su se dopisivali:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega — kaže Karleuša.

 

 

Pevačica je dodala i da nije znala da je Vest toliko popularan u Srbiji, pa se osvrnula i na stanje u svetu izazvana invazijom Rusije na Ukrajinu: 

 

Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedano praćenje napravilo takav haos. Ja sam se zbog fore i i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat između Rusije i Ukrajine pao u drugi plan, zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio — rekla je Kareluša.

 

 

 

makonda-tracker