osuli drvlje i kamenje

"Vrati se ispod kamena!" Reper uputio Madoni komentar o golišavim fotografijama — i reakcija javnosti je BURNA

0

Možda je u pesmi Hot in Here repovao da treba da "skinemo svu odeću", ali Neli (47) za Luizu Čikone, poznatiju pod imenom Madona (63), ima savet da se — obuče.

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni reper Neli spada u one koji nisu oduševljeni najnovijim fotografijama i izdanjima kraljice popa Madone, pa je na Instagramu pored jedne odvažne  fotografije poručio:


Neke stvari treba da budu pokrivene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Reper očigledno nije svestan Madonine višedecenijske borbe protiv normi i propisivanja toga šta bi žene trebalo da nose, rade i misle, kao ni toga da njeni fanovi ne dopuštaju negativne komentare na račun pevačice. Njeni pratioci odmah su skočili u njenu odbranu.


"Kako bi bilo da se odvućiš nazad ispod kamena", "Madoni ne trebaju saveti nebitnog reperčića", "Nemoj da snimaš pesme o skidanju odeće, a onda govoriš ljudima da se obuku"... neki su od kometnara na njegov račun.
Madona je već neko vreme na meti kritika zbog fotografija za koje pozira u obnaženim izdanjima i provokativnim pozama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Svi ovi negativni komentari su odvratni. Čujete li sebe? SAda je 2022. godina. Ona je šezdesettrogodišnja žena koja je uspešnija od svih vas i ima dovoljno životnog iskustva da sama donosi odluke u vezi sa svojim imidžom — poručio je jedan pevačicin fan.


Kraljica popa u poslednje vreme nastavlja da šokira kako je to činila na početku karijere, pa na Instagramu deli interesantne editorijale koji u prvom planu imaju njen seksepil. Jedan je privukao najviše negativnih komentara — fotografije koje je za V Magazine snimila pozirajući kao Merilin Monro na samrti. Ona se i ranije fotografisala u stilu slavne glumice, ali je sada uključila i jedan bizaran motiv: rekonstruisala je njenu smrt i pozirala pored pilula za spavanje, imitirajući polusvesno stanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Čak i najverniji obožavaoci pevačice zgroženi su ovim prizorima.


Iz nekog bizarnog razloga, Madona je odlučila da rekonstruiše samrtnu postelju Merilin Monro ― napisao je jedan kritičar, dok je drugi istakao: ― Odvratno i neprikladno.

 

 

makonda-tracker