"zaintrigirana je!"

Poljubili su se i držali za ruke, ali... Kim Kardašijan ne krije da joj se dopada MLADI GLUMAC

0

Pre nekoliko dana osvanule su fotografije iz jednog zabavnog parka u kom se rijaliti zvezda Kim Kardašijan tokom vožnje na rolerkosteru držala za ruke s jednom od najvećih zvezda komedije u Americi, a oni navodno (još uvek) nisu par

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nakon što se Kim Kardašijan tokom nedavnog gostovanja u emisiji Saturday Night Live pred kamerama u jednom skeču poljubila s Pitom Dejvidsonom, oni su viđeni kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku.


Ipak, izvori kažu da su Kim i Pit "samo prijatelji", ali to ne znači da će sve ostati na prijateljstvu!


Naime, kako je za Page Six istakao neimenovani izvor blizak starleti, simpatije definitivno postoje.


Ona je zainstrigirana. Sviđa joj se ― kaže izvor.

 

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Youtube Printscreen

Ovih dana Kim, inače stanovnica Los Anđelesa, ponovo boravi u Pitovom rodnom Njujorku, gde joj je uručena nagrada magazina WSJ za brend inovatore.


Pit Dejvidson je, inače, dobar prijatelj Kanjea Vesta, Kiminog uskoro bivšeg supruga, a njih dvoje su se, koliko je poznato javnosti, već družili 2019. godine, na rođendanskoj večeri koju je organizovao reper Kid Kudi. Komičar i glumac ranije je bio u vezama s više poznatih lepotica, a neke od njih su Kejt Bekinsejl, Margaret Kvoli, Kaja Gerber, Fibi Dinevor...

 

Kim Kardašijan i Kanje Vest početkom godine su saopštili da se razvode, a par zajedno ima četvoro dece: Nort (8), Sejnta (6), Šikago (3) i Psalma (2). Od tada su više puta viđeni zajedno, što je podstaklo glasine da su pred pomirenjem, ali su rijaliti zvezda i reper najverovatnije odlučili da ostanu prijatelji.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker