moli se svakog dana

Ima 40 godina, devica je i NIKO ne želi da bude s njom: Prelepa sportistkinja podelila ispovest o svojoj najvećoj patnji

2

Jedna od najuspešnijih žena svetskog sporta i retka lepotica otvoreno govori o tome kroz kakvu borbu prolazi godinama

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka bobistkinja i trkačica Lori Džouns (40), poznatija kao Lolo Džouns, žena je koja je u sportu postigla mnogo – mnogi bi rekli nemoguće.


Ona je predstavljala američki tim i na Olimpijskim igrama, kao na Letnjim OI, tako i na Zimskim, budući da se uspešno takmiči u dvama sportovima. Trčala je na 100 metara s preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju učestvovala u bobu.

 

U trci s preponama na 100 metara ima dve medalje, s NACAC i IAAF takmičenja, a tu su i dve zlatne medalje u trci s preponama na 60 metara na Svetskom prvenstvu u atletici u dvorani. Što se tiče vožnje boba, i tu je bila vrlo uspešna, pa je na svetskim šampionatima osvojila dve zlatne medalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)


Međutim, kada je reč o privatnom životu, Lolo ne ide tako dobro. Naprotiv, ona ne krije da nije emotivno ispunjena, a razlog vidi u činjenici da je i dalje devica.


Naime, Lolo je hrišćanka i ima nameru da u brak uđe nevina i, iako je imala više pokušaja, nikako ne uspeva da održi vezu jer odbija intimne odnose pre udaje.


Pokušavala sam s ljudima i zrazličitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali bi uvek došlo do raskida i srce bi mi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali ne mogu da nađem pravog muškarca – kaže Džounsova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)


Kako je istakla, nakon što je javno pričala o svom problemu, prilika za ljubav je sve manje. Zbog toga se kaje što uopšte javno govori o svojoj želji da ostane devica do braka.


To je bila greška, "ubilo" mi je izlaske. Jednostavno nisam imala šanse, a ranije ih je bilo makar malo. Uvek sam brinula kako da mu kažem, da li da sačekam da me bolje upozna, da li samo da bacim to kao bombu – priznaje Lolo.

 

Nedavno je sportistkinja otkrila i da želi da postane majka, a budući da još uvek nije uspela da pronađe čoveka svog života, rešila je da zamrzne jajne ćelije i podvrgne se procesu vantelesne oplodnje.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ipak, ona ne odustaje od ljubavi.


Nastaviću da se molim Bogu da mi donese dostojnog čoveka. Molim se godinama, prolila sam mnogo suza, samo da mi Bog pomogne da nađem supruga. Čak sam se molim da mi Bog ukloni tu želju iz srca ako ne želi da se udam – kaže Lolo.


Ona ističe i da je mnogi zadirkuju zbog njene odluke da nema odnose pre braka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)


Momci mi pišu da sam stara, da sam isprana i da treba samo da "završim s tim". I onda zajecam. Bože, gde si...? – priznaje Lolo Džouns. – U Bibliji piše: "Ako tražiš nešto u moje ime, učiniću to. Tražila sam Bogu da ispoštuje želje mog srca. Tvoja reč kaže da su dvoje bolji od jednog...

 

 

makonda-tracker