to nije prvi put

"Upravo je preminuo sa 28 godina": Kanje Vest na bizaran i zastrašujući način PROSLAVIO raskid Kim Kardašijan

1

Vest da je Kim Kardašijan raskinula vezu s Pitom Dejvidsonom izgleda da je najviše obradovala njenog bivšeg, Kanjea Vesta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson raskinuli su devetomesečnu romansu, a izvro blizak paru naveo je da je udaljenost bila glavni razlog koji je doveo do raskida. Oni su se dogovorili da, nakon svega, ostanu dobri prijatelji.

 

Vest o raskidu kao da je jedva dočekao reper Kanje Vest. On je odmah iskoristio priliku da se pomalo neukusno našali na svom Instagram profilu. Naime, Vest je objavio fotografiju u kojoj žali i oplakuje Pita Dejvidsona, tj. aludira na njegovu sahranu. Sve druge objave, a kasnije i ovu, reper je obrisao sa svog naloga.

- Skit Dejvidson je upravo umro u 28. godini - pisalo je na crno-beloj naslovnici koju je Kanje objavio, a inače Kanje Pita naziva Skit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KREATIV (@whoskreativ)

Ovo nije prvi put da Kanje Vest priređuje strašne stvari svojoj bivšoj supruzi. On je nju javno molio da se pomire, pretio svim njenim momcima, kupio kuću preko puta Kim, a onda je otišao i korak dalje.

 

1 / 3 Foto: Instagram, kanyewest

 

Kada je objavio spot za svoju novu pesmu Eazy, a u njoj Kanje repuje deseći na drvenom kovčegu, nakon čega se vide figure od gline koje podsećaju na Dejvidsona i njega. Figura u obliku Kanjea kidnapuje onu koja predstavlja Pita, a potom je vezuje i kvadom odvozi u napušteno područje, gde ga zakopava u zemlju do vrata i oko glave mu stavlja seme ruže. One vremenom porastu i procvetaju, a Pit posmatra kako ih Kanje bere i odnosi. Kako tvrde američki mediji, to je jasna referenca na bukete ruža koje je reper poslao Kim Kardašijan na Dan zaljubljenih.

 

 

makonda-tracker