iskreno

Godinama uživaju u LJUBAVI i skladu: Nigor ne krije zašto supruga i on nisu postali roditelji

0

Još pre deset godina, popularni reper pričao je o svojoj želji za potomstvom

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Poznati reper Igor Lazić Nigor i njegova petnaest godina mlađa supruga Suzana zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u julu 2015. godine. Par je rekao "da" na romantičnoj ceremoniji na obali mora, u Ljutoj nadomak Kotora.


Imali smo intimnu proslavu, zapravo večeru za nas dvoje u jednoj konobi u Prčnju uz vino i ribu. Suzana je bila sa mnom 20 dana u Kotoru i zajedno smo uživali u lepotama Boke — rekao je reper posle venčanja.

 

Od tada su se nadali da će njihova porodica uskoro biti bogatija za jooš jednog člana. To se, međutim, do danas nije dogodilo, a Nigor je ranije pričao o tome.

 


Proširenje porodice globalni je problem mladih bračnih parova i zajednica. Ne znam šta je razlog te sve češće prepreke, da li zbog toga što su nas bombardovali, što nas je jad snašao sa svih strana i što živimo živote ispunjene stresom. Bili smo na pregledima koji su pokazali da je s medicinske strane sve u redu, ali kao i sve drugo, ovaj problem ide iz naših glava, a možda nam zbog preterane želje i ne uspeva da postanemo roditelji — istakao je reper u jednom intervjuu.


On je istakao da se uzda u svoju veru i našalio se na račun svojih godina.

 


Ko zna šta se dešava, sve je u božjim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati. Iskreno, meni je i vreme, kako kaže moj drugar Saša, "ja kada bih dobio dete, ne bih mu bio tata, nego dedo — rekao je Nigor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Pazin (@suzannapazin)


Reper je, inače, i godinama pre venčanja pričao o tome da se Suzana i on nadaju potomstvu.

 


Želimo bebu. Suzana i ja radimo na prinovi, ali nas nešto koči. Ne znam u čemu je problem. Nije lako praviti decu. Onda kada to očajnički želiš ništa se ne dešava. Desi se onda kad se najmanje nadaš. Ako Bog da, i to će se dogoditi. Želeo bih da nas u skorijoj budućnosti obraduje lepa vest — rekao je Nigor tri godine pre nego što su se Suzana i on venčali.

 

Popularni muzičar i njegova životna saputnica su, inače, prošle godine potvrdili da su obnovili zavete, ali Nigor nije otkrivao previše detalja.

 

 

makonda-tracker