jezivo

Orgije, tron iz horor filmova, špijuni i MILIONI DOLARA: Bizarna porodična istorija glumca koji kaže da je 100% KANIBAL

0

U pripremi je dokumentarna serija o porodici Hamer, čiji je najpoznatiji član u poslednje vreme glumac koji je prošle godine sve zaprepastio jednim od najvećih skandala u istoriji Holivuda

foto: EPA/CLEMENS BILAN
foto: EPA/CLEMENS BILAN

U američkim medijima ponovo se ovih dana piše o glumcu Armiju Hameru, koji je nedavno prognan iz Holivuda nakon što ga je više žena optužilo za sadizam, seksualno zlostavljanje i izražavanje kanibalističkih želja.


Razlog je nova dokumentarna serija u kojoj će se pričati o njegovom sunovratu, ali ne samo o tome. U pitanju je ostvarenje pod nazivom "Kuća Hamerovih", koje će se u najvećoj meri baviti Armijem Hamerom i skandalom koji je zaprepastio svet, ali se očekuje da će se dotaći istorije njegove porodice. Hamerovi su u Americi bili i te kako poznati i pre nego što je Armi postao glumac, i to ne po dobrom.

 

Podsetimo, Armand Armi Hamer (35) prošle godine se našao u centru pažnje nakon što su isplivale bizarne poruke koje je slao jednoj devojci. Glumac kog pamtimo iz filmova Call Me by Your Name i The Man from U.N.C.L.E, podelio je s njom svoje fantazije da joj odseče prst i nosi ga u džepu. Ubrzo su se javile i druge devojke s kojima se Hamer dopisivao ili bio u vezi, a koje su otkrile da im je Hamer pisao da želi da budu njegove robinje, da mašta da ih siluje, često izražava želju da jede njihove delove tela, pije im krv...


Jednoj ženi je glumac eksplicitno napisao da želi da je pojede, a poslao joj je i svoju fotografiju na kojoj se vidi tetovaža po kojoj je prepoznatljiv.

 

1 / 6 Foto: EPA/CLEMENS BILAN


Ja sam sto posto kanibal. Želim da te pojedem. S***e, nije lako priznati to, nikad ranije nisam to rekao — piše glumac.


Njegova bivša supruga Elizabet Čejmbers, od koje se rastao godinu dana ranije jer ju je prevario, bila je šokirana i javno se distancirala od glumca, s kojim ima dvoje dece Harper Grejs (6) i Forda Daglasa (4).

 

Armi Hamer
foto: Profimedia

Protiv njega je u martu prošle godine pokrenuta istraga u Los Anđelesu, zbog navoda o seksualnom, fizičkom i emocionalnom nasilju. Nakon svega, Hamer je doživeo javnu osudu, izbačen je iz projekta na kom je radio sa Dženifer Lopez, a nedavno se pisalo da trenutno živi na Kajmanskim ostrvima, gde radi kao agent za prodaju nekretnina.


Armi Hamer je, inače, sin Majkla Armanda Hamera, poznatog američkog biznismena, sina Džulijana Armanda Hamera i unuka čuvenog industrijalca Armanda Hamera. Kako su pisali strani mediji, pet generacija Hamerovih je do guše u skandalima, a većina se tiče seksualne izopačenosti, razuzdanosti, korupcije, upotrebe narkotika...

 

Njegov čukundeda Džulijus, lekar i ruski emigrant, poznat je po tome što je supruzi jednog boljševičkog diplomate u svom domu u Njujorku izvršio ilegalni abortus, zbog kog je umrla tri dana kasnije. On je završio iza rešetaka zbog ubistva iz nehata.


Džulijusov sin Armand Hamer, pradeda poznatog glumca, bio je poznati tajkun koji je trgovao naftom, družio se s tadašnjim princem od Velsa, a mnogi su verovali da je bio sovjetski špijun. Rođen je u porodici Jevreja koji su emigrirali iz Ruske Imperije, konkretno iz Odese, a nakon Ruske revolucije 1917. godine, upleo s komunistima i njihovim saradnicima u Americi koji su podržavali Lenjina i boljševizam. Uprkos embarga protiv Sovjeta, on je uspešno i ilegalno trgovao s Moskvom preko Rige, a poznato je da skrivao marksistu Ludviga Martensa, koji je kasnije deportovan. Pisalo se i o tome kako je organizovao velike orgije na kojima se služila droga.

Iver ne pada daleko od klade. Ova porodica je odavno spolja savršena, a iznutra uvrnuta — rekla je Kejsi Hamer, tetka glumca Armija Hamera, nakon što se pročulo da je i on nastavio porodičnu "tradiciju" bizarnosti i izopačenosti.


Armand je imao jednog sina — Džulijana, kog je dobio s prvom ženom, a ovaj je dobio sina Majkla i ćerke Kejsi i Džen.

 

I Majkla, Armijevog oca, pratile su određene kontroverze, između ostalog i to što su policajci koji su došli u njihov porodični dom odmah posle Armandove smrti videli kako Majkl utovaruje predmete iz vile u pet automobila.

Ipak, definitivno ništa nije šokiralo svet kao tvrdnje da je imao — "seksualni tron". Prema pisanju medija, u pitanju je nešto što on naziva "nevaljalom stolicom", a troje ljudi je za Vanity Fair potvrdilo da ovakav predmet postoji i da se nalazi u prostorijama Fondacije "Armand Hamer" u Karpinteriji. Reč je o stolici višoj od dva metra na kojoj se navodno nalaze kuka, kavez i rupa na mestu za sedenje, a Vanity Fair je navodno imao uvid u fotografiju na kojoj Majkl Hamer sedi na "tronu" dok drži glavu neimenovane žene, dok se plavokosa žena koja sedi u kavezu osmehuje.


Inače, zbog velikog broja naslednika, nakon smrti Armanda Hamera, tri decenija kasnije, i dalje tinja tiha bitka Hamerovih za njegov imetak, koji se procenjuje na oko 180 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker