da li ste znali?

"ŠOKIRANA SAM I SLOMLJENA": Konačno se oglasila supruga poznatog glumca, koji je optužen za zlostavljanje žena!

0

Početkom godine pojavila se vest da je glumac Armi Hamer zlostavljao partnerke, a govorilo se i o pretnjama koje su u vezi sa kanibalizmom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer suočio se prošlog meseca s bizarnim optužbama za zlostavljanje partnerki povezano s kanibalizmom, a sada se prvi put o svemu oglasila i njegova supruga Elizabet Čembers, s kojom ima dvoje dece.

 

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Kajmanskih ostrva, na koje je nakon skandala otputovao i Armi.

 

“Nedeljama pokušavam da posložim sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Uprkos slomljenom srcu, slušam i nastaviću da slušam i edukujem se o tim osetljivim stvarima. Nisam shvatala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga ko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlečenje”, napisala je Elizabet, te dodala kako neće više komentarisati ovu situaciju.

 

Armi Hamer
foto: Profimedia

“Neću se dalje oglašavati o ovom pitanju. Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj deci, na mom radu i na lečenju tokom ovog neverovatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku, te se unapred zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj deci i meni dok pronalazimo načine da idemo napred”, zaključila je Elizabet.

 

Početkom ove godine Hamera je više žena optužilo za seksualno i emocionalno zlostavljanje. Njegova bivša devojka Kortni Vucekovič je opisala njihovu vezu kao vrlo toksičnu, te tvrdi kako joj je glumac često govorio da želi da je izroštilja i pojede.

 

 

 

 

makonda-tracker