strašno

NOVE JEZIVE TVRDNJE — ŽELEO DA POJEDE BIVŠU DEVOJKU?! Glumac se NAJZAD oglasio nakon uznemirujućih optužbi da je kanibal

0

Zvezda filma Call Me by Your Name ovih dana ponovo je u centru pažnje svetske javnosti, i to iz vrlo bizarnog razloga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer (34) skrenuo je pažnju svetske javnosti na sebe ulogama u filmovima Call Me by Your Name i The Man from U.N.C.L.E, dok se prošle godine dosta pisalo o njegovom privatnom životu jer se razveo nakon decenije bračne sreće, i to zbog najverovatnije zbog preljube.

 

Ovih dana, njegova privatnost ponovo sve intrigira, a razlog je prilično uznemirujući: na društvenoj mreži Instagram pojavili su se "skrinšotovi" poruka koje je Hamer protekle četiri godine slao brojnim devojkama i u kojima sebe naziva kanibalom, poručuje im da želi da im odseče prst, pije krv... Uz to, glumac fantazira o silovanju, nasilju, da mu jedna od devojaka s kojima se dopisivao bude robinja i izražava sadističke žudnje.

 


Nakon nekoliko dana tišine, Armi Hamer se juče oglasio. On se, naime, povukao iz romantične komedije u kojoj je trebalo da igra sa Dženifer Lopez i za sve okrivio pomenutu situaciju.


Neću da odgovorim na ove u****e tvrdnje, ali u svetlu opakih onlajn napada na mene, ne mogu da budem nesavesan i ostavim decu na četiri meseca da bih snimao film u Dominikanskoj Republici — istakao je Hamer.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Tvrdnje da je glumac kanibal, međutim, nisu ostale samo na profilu koji vodi anonimna osoba i koja objavljuje kontrovezne poruke, već se oglasila i Kortni Vucekovič (30), Hamerova bivša devojka, koja je i sama, kako kaže, imala priliku da čuje slične stvari od njega.


Rekao je da želi da mi slomi rebro, izroštilja ga i pojede — rekla je ona za PageSix. — To je bilo čudno, ali nisam mnogo razmišljala o tome. Govorio je i da želi da me zagrize. Ako bih imala posekotinu, želeo je da je poliže.


Ona je istakla da je ne bi iznenadilo ako pomenute poruke jeste pisao upravo glumac, ali da ne može da proceni je li to 100 odsto tačno.


Voli da oseti kožu pod zubima — dodala je Vucekovičeva i istakla da je tokom veze s Hamerom bila žrtva emocionalnog nasilja.


Ulazi u život na manipulativan način. On je osoba koja vam se mora svideti. Toliko je moćan i svestan je toga, koristi to na takav način da bi većina žena pomislila: "O, Bože, ovo je neverovatno". Toliko je dobar u manipulisanju i čini sve da pomislite kako se ni prema kome ranije nije tako ponašao — istakla je.

 

 

makonda-tracker