svetski, a naš

Očarao je ženski deo publike za sekund: Evo ko je glumac iz scene orgija u seriji "Crna svadba"

3

Serija "Crna svadba" za kratko vreme je osvojila pažnju publike, koja se, pored toga šta znače katabaza, fakaturi i drugi pojmovi iz vlaške magije koji se u njoj pominju, pita i ko je atraktivni glumac koji izgleda kao da je došetao pravo iz Holivuda

foto: Instagram
foto: Instagram

U jednoj od zapaženijih scena u prvim epizodama serije "Crna svadba" na terasi luksuznog apartmana vidimo scenu u kojoj je poluobnažena Nataša Janković, koju maestralno igra glumica Jelena Đokić, vezana za stub dok je dve devojke dodiruju, a potom imaju odnos u bazenu s muškarcem koji sve vreme gleda Natašu u oči. Kasnije se otkriva i tačna uloga ovog čoveka u životu glavne junakinje, a on je odmah privukao mnogo pažnje publike.

 

1 / 2 Foto: Superstar Screenshot


Reč je o Jadranu Malkoviču, nemačko-britanskom glumcu srpskog porekla. Inače, njegov daleki rođak je slavni Džon Malkovič, koji potiče iz Crne Gore.
Jadran je rođen u Leverkuzenu, odrastao je i dugo živeo u našoj zemlji, a godinama stanuje u Velikoj Britaniji. U Srbiji je bio tokom teških godina za naš region.

 

Kako je bilo ovde tada… Prošao sam kroz sve. Išao sam u školu, završio srednju, bio sam u vojsci ovde, bio sam ovde i za vreme bombardovanja. Nakon toga sam napustio zemlju, prvo sam otišao za Nemačku pa sam se vratio, a onda otišao u Englesku ― ispričao je on tokom prošlogodinjeg gostovanja na RTS-u.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)


Igrao je u mnogim britanskim i nemačkim filmovima i serijama, a u njegovoj biografiji su naslovi Austenland, Whiskey Cavalier, Rosamunde Pilcher, White Heat... Pojavio se i u čuvenom "Ratnom konju" Stivena Spilberga, koji je bio nominovan za Oskara.


U poslednje vreme ga sve češće viđamo u Srbiji, gde je, pored "Crne svadbe", zabeležio ulogu u "Vampiru", kao i u "Herojima Halijarda" i "Azbuci našeg života", koje ćemo tek gledati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)


On je u razgovoru za Elle istakao da želi da se veže za jedno mesto, ali mu to još uvek ne polazi za rukom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)


U poslednjih par godina sam počeo da osećam želju i potrebu da imam mesto na koje ću se uvek vraćati, gde ću urediti prostor i život na svoj način, i gde ću provoditi vreme kada nisam na nekom poslu ili na putovanju. Nažalost, to mesto još uvek nisam našao, ali sam uspeo da skratim listu na top tri lokacije. Trebalo mi je samo tri godine za to, a sad još toliko da odlučim da ipak ima još neka nova destinacija ― objasnio je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)


Jadran je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde s vremena na vreme deli fotografije iz svog života i sa snimanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

 

makonda-tracker