nezasit

Jedva ga je izbacila iz kuće, plaća mu 3 alimentacije i NIJE MU DOSTA: Popularna pevačica ni posle razvoda nema mira

1

Posle osam godina braka, ljubavna priča poznate pevačice okončana je razvodom, a tek potom usledila je nova drama.

foto: Michael Buckner/Getty images/Profimedia
foto: Michael Buckner/Getty images/Profimedia

Američka pevačica Keli Klarkson prošle godine se razvela od Brendona Blekstoka nakon osam godina braka, ali ona nikako ne uspeva da završi svoju priču s njim.


Kako pišu američki mediji, on i dalje daje sve od sebe da Keli vrati nazad u sudnicu kad god se za to javi prilika.


Najpre je Blekstok dugo odbijao da napusti Kelin ranč u Montani, a kada je to konačno učinio — bio je sudski prinuđen. Naime, prema pisanju portala Us Weekly, sud je izdao nalog po kom Brendon Blekstok mora da napusti nekada zajednički dom do 1. juna 2022. godine, protiv čega je bivši muzički menadžer planirao da se bori, ali je ipak odustao.

 

Navodno je razlog za njegovo odbijanje da napusti Kelin život ili makar nekretninu to što nije zadovoljan novcem koji od pevačice dobija nakon razvoda. Keli je prilikom brakorazvodne nagodbe pristala da bivšem suprugu do januara 2024. godine plaća 115.000 dolara alimentacije mesečno, a uz to mu uplaćuje još 45.601 dolara alimentacije za njihove sinove Rivera i Remingtona — iako je ona starateljka dece!

 


Keli Klarkson, inače, godinama želi da proda ranč u Montani, vredan 17.750.000 dolara, a kada to učini njen bivši muž će dobiti 908.800 dolara. On je, naime, prilikom razvoda izdejstvovao da mu pripada 5,12% imanja, zbog čega će se okoristiti i od prodaje ranča.


Iako mu dobijanje Kelinog novca ide odlično, Blekstoku na poslu ne cvetaju ruže. Njegov poslednji klijent bio je kantri muzičar Blejk Šelton, suprug Gven Stefani, ali je i on prekinuo saradnju s njim prošle godine jer je tokom razvoda stao na stranu svoje prijateljice Keli.

 

Keli Klarkson, Brendon Blekstok
foto: RICK DIAMOND/Getty images/Profimedia

Blekstok je prilikom brakorazvodne parnice izjavio da se povlači iz muzičke industrije i postaje rančer, ali još uvek nije jasno kako to planira jer će Klarksonova prodati ranč u Montani.

 

 

makonda-tracker