gde je problem?

Posle 3 nedelje braka – svako svojim putem! Džej Lo i Ben se razdvojili, a šuška se da je ovo razlog

1

Iako se par navodno razdvojio zbog posla, holivudskim krugovima širi se trač da ipak to nije sve... 

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iznenadno venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka u Las Vegasu oduševilo je njihove fanove, a onda su nam danima mamili osmehe predivnim fotogafijama s romantičnog medenog meseca u Parizu. Međutim, dani poljubaca i nežnosti su iza njih i sada je vreme za – biznis!


Kako pišu američki mediji, par je rešio da vreme u narednom periodu provodi odvojeno jer mora da se posveti svojim uspešnim karijerama.


Hollywood Life tvrdi da su se Ben i Džej Lo dogovorili da se razdvoje i tako dodatno ojačaju svoj brak i ljubav.

 

Uvek pričaju, šalju poruku jedno drugom, čuju se preko video-poziva kad su razvojeni i rade. Vreme koje provedu odvojeno čini ponovni susret još boljim – tvrdi izvor blizak "Benifer".


Rastati se tako brzo posle venčanja nije idealno, ali zunaju da pred sobom imaju ceo život i uživaju u svakom minutu tog putovanja – dodao je neimenovani izvor.

 

1 / 8 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Međutim, Holivudom već krjuži trač da to nije cela priča i da je Dženifer zamolila Afleka da potraži profesionalnu pomoć zbog svoje zavisnosti od alkohola, za koju je glumac nedavno pričao da ju je pobedio.


Koliko je poznato, pred Džej Lo je trenutno mnogo poslovnih projekata: nove pesme, rad na kozmetičkoj liniji i film "Atlas", u kom igra glavnu ulogu i producira ga, a Aflek i sam u pripremi ima pet filmova.

 

Podsetimo, Dženifer i Ben venčali su se u julu, a latino zvezda je uzela suprugovo prezime.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


"Benifer" je započela svoj bračni život na maloj i intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a pevačica ne krije da je van sebe od radosti.


Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi — poručila je Dženifer u svom blogu i dodala da je njeno venčanje s Benom Aflekom bila najbolje veče u njihovim životima.
 

 

makonda-tracker