šok

"JA SAM 100% KANIBAL, ŽELIM DA TE POJEDEM": Popularni glumac slao ženama bizarne i uznemirujuće poruke

0


Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca u Holivudu uhvaćen je u ponašanju koje se, u najmanju ruku, može nazvati uznemirujućim

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer (34) proteklih dana privlači više pažnje nego po objavljivanju svojih hit filmova Call Me by Your Name i The Man from U.N.C.L.E, a razlog su šokantne poruke koje su se pojavile na društvenim mrežama.


Naime, Hamer je navodno većem broju žena slao bizarne želje, a najnovija poruka koja se pojavila upućena je njegovoj bivšoj devojci i glumac u njoj kaže da želi da odseče njen prst i nosi ga u džepu. "Skrinšotovi" ovih konverzacija pojavili su se na profilu House od Effie, koji je sada zaključan. Navodno su poruke upućene različitim osobama, a Hamer jednoj obožavateljki piše da želi da bude njegova robinja, drugoj osobi govori o svojim fantazijama o silovanju, trećoj o kanibalizmu, ispijanju krvi...

 


Jednoj ženi je glumac eksplicitno napisao da želi da je pojede, a poslao joj je i svoju fotografiju na kojoj se vidi tetovaža po kojoj je prepoznatljiv.


Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem. S***e, nije lako priznati to, nikad ranije nisam to rekao — piše glumac.

 

Sve ove konverzacije vođene su tokom protekle četiri godine, a glumac i njegov PR tim još uvek se nisu oglasili povodom šokantnih tvrdnji.


Kako javlja britanski Dejli mejl, njegova bivša supruga Elizabet Čejmbers, koja se od Hamera razvela prošle godine, "šokirana je i zgrožena".

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Mnogo ovih žena se obratilo Elizabet i, iako najpre nije želela to da prizna sebi, zna da govore istinu — izjavio je izvor blizak Čejmbersovoj. — Armi je imao celu jednu stranu koje nije bila svesna. Ona ne zna je li ta strana uvek bila tu i skrivao ju je ili se dogodilo nešto što ga je promenilo u potpunosti.


Armi Hamer i Elizabet Čejmbers bili su u braku deset godina i dobili dvoje dece — Harper Grejs (5) i Forda Daglasa (3). Glumac je u novembru prošle godine podneo zahtev za zajedničko starateljstvo.

 

 

makonda-tracker