našla se na stubu srama

SUPRUGA VIDELA ŠOKANTNE PORUKE! Lepa glumica uhvaćena u flertovanju s JOŠ JEDNIM oženjenim kolegom

0

Još se nije slegla prašina nakon što je Lili Džejms viđena tokom romantičnog vikenda sa "srećno oženjenim" kolegom, a pojavio se još jedan trač o njenom burnom ljubavnom životu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj mesec je, kada je reč o poznatima, definitivno obeležio "paparaco ulov" — glumac Dominik Vest (50) i glumica Lili Džejms (31) viđeni su kako razmenjuju nežnosti i uživaju u romantičnom vikendu iako je on oženjen, a on je potom sa suprugom izdao saopštenje da je u srećnom braku.


Glumica je, zbog već planiranih intervjua i promocije novih projekata, morala više puta od tad da se obrati medijima, ali nije se osvrtala na ovaj incident, dok izvori bliski njoj ističu da se oseća veoma loše, naročito otkad je videla kako Vest pozira i ljubi se sa suprugom kao da se ništa nije dogodilo između njih.

 


Dok ona pati, javlja se novi udarac na njen imidž: glasine da Vest nije prvi oženjeni kolega s kojim je prešla granicu.


Kako javljaju strani mediji, brak njenog kolege Armija Hamera narušen je nakon što je njegova supruga Elizabet Čejmbers pronašla poruke misteriozne žene u njegovom telefonu. Ona je bila upisana kao Adelajn, a navodno je reč o Lili Džejms!

 

foto: Profimedia

Hamer u filmu Rebeka igra pored lepe glumice, a u trejleru njen lik nazivaju — Adelajn.


Kako izvori sa snimanja ovog ostvarenja tvrde, između glumačkog para je definitivno bilo flertovanja.


Nije bila suptilna. I on je bio u tome, nema sumnje. Konstantno ga je dodirivala, gledala ga dugo — rekao je jedan izvor.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Kada je Armijeva supruga pronašla pomenute poruke, navodno je bila skrhana i odlučila da, s obzirom na to da imaju dvoje dece, da novu šansu braku, pa su glumac i Čejmbersova pošli na bračnu terapiju i planirali da obnove bračne zavete. Ništa nije urodilo plodom, pa su 10. jula saopštili da se razvode.

 

 

makonda-tracker