samo šala ili...?

Uznemirujuće, bizarno, STRAŠNO: Kanje Vest kidnapovao i zakopao novog dečka Kim Kardašijan u spotu

0

Reper Kanje Vest ne krije da mu smeta to što je njegova uskoro bivša supruga Kim Kardašijan nastavila dalje nakon njihovog rastanka. Štaviše, on nastavlja da preti njenom novom dečku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanje Vest i Kim Kardašijan pre godinu dana su saopštili da se rastaju, a glumica je tokom jeseni počela da se viđa s glumcem Pitom Dejvidsonom. Čim se pročulo za njihovu vezu, Vest je počeo da se ponaša, u najmanju ruku, bizarno: imao je strastvene veze s više devojaka i istovremeno javno molio Kim da se pomire, pretio je u jednoj pesmi da će da prebije mladog glumca i komičara, delio šale na njegov račun na Instagramu, kupio kuću prekoput Kim... Sada je, baš na dan kada je sud u Los Anđelesu odobrio zahtev Kim Kardašijan da i pred zakonom bude slobodna žena, međutim, Kanje otišao korak dalje.

 

Reper je objavio spot za svoju novu pesmu Eazy, a u njoj Kanje repuje deseći na drvenom kovčegu, nakon čega se vide figure od gline koje podsećaju na Dejvidsona i njega. Figura u obliku Kanjea kidnapuje onu koja predstavlja Pita, a potom je vezuje i kvadom odvozi u napušteno područje, gde ga zakopava u zemlju do vrata i oko glave mu stavlja seme ruže. One vremenom porastu i procvetaju, a Pit posmatra kako ih Kanje bere i odnosi. Kako tvrde američki mediji, to je jasna referenca na bukete ruža koje je reper poslao Kim Kardašijan na Dan zaljubljenih.

 

1 / 3 Foto: Instagram, kanyewest


Na kraju, istaknut je natpis "Svi su živeli srećno zauvek, osim Skita. Šalim se, dobro je".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)


Kanje, inače, često u svojim napadima na Dejvidsona putem Instagrama naziva glumca i komičara Skit.


Uprkos tome što ga Kanje Vest pomene gotovo svakodnevno i što mu je otvoreno pretio, Pit Dejvidson nije komentarisao reperovo bizarno ponašanje, a nedavno je izbor blizak njemu i Kim Kardašijan otkrio da Pit ne samo što se ne plaši već ga zabavljaju ovi napadi.


Pit misli da je ovo urnebesno — rekao je neimenovani izvor. — Ne samo to, misli da je cela priča komična. Oduševljen je.

 

 

makonda-tracker