(video)

Pravo iz najslađih MODNIH SNOVA: Kanje Vest obradovao svoju novu devojku i sve njene drugarice NEOČEKIVANIM poklonima

0

Svaki put kad vidimo novu vest o reperu i kreatoru Kanjeu Vestu i glumici Džuliji Foks, to mora da bude nešto ekstravagantno! Iako su zajedno tek mesec dana, oni svakodnevno medijima daju materijal, a za Džulijin rođendan Kanje je prevazišao sebe da bi ostavio utisak

foto: MCC/Spread Pictures/Profimedia
foto: MCC/Spread Pictures/Profimedia

Iako se svaki Kanjeov (44) potez tumači kao pokušaj da iznervira uskoro bivšu suprugu Kim Kardašijan (41), on ne prestaje da priređuje glumici Džuliji Foks (32) i svetskoj javnosti iznenađenja kako bi dokazao svoju ljubav.


Najnoviji je definitivno nešto što se ne viđa čak ni u svetu slavnih i superbogatih, a tiče se glamurozne proslave Džulijinog rođendana.

 

Reper i dizajner, koji je nedavno formalno promenio ime u Je, priredio je Džuliji rođendansku proslavu u njujorškom restoranu Lucien i dao je sve od sebe da to bude veče za pamćenje.


Kanje je želeo da to za Džuliju bude posebno. Organizovao je ekstravagano rođendansko slavlje. Obasipao je Džuliju poklonima i čak spremio poklone za njene drugarice — rekao je za People izvor blizak reperu. — Svi su se odlično proveli. Kanje je bio srećan, a Džilija ushićena.


Kako je izvor otkrio, to nisu bili bilo kakvi pokloni već torbe modne kuće Hermès — i to čuvene i skupocene "birkinke"!

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima Džulijine zvanice ponosno poziraju sa svojim novim tašnama, a nije ni čudo što su njene drugarice oduševljene glumičinim novim dečkom.

 

Par je prvi put zajedno primećen u ogranku lanca restorana Carbone u Majamiju, a izvor blizak Kanjeu i Džuliji rekao je za TMZ da nije u pitanju ozbiljna veza. Glumica je, inače, još uvek u braku s pilotom Piterom Artemijevim, od kog se nedavno rastala, a nedavno ga je optužila da je zavisnik od alkohola i narkotika i loš otac njihovom sinu Valentinu, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan.

 

1 / 6 Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

 

Kanje i njegova još uvek zvanična supruga Kim Kardašijan Vest saopštili su početkom prošle godine da se razvode, a Kim je nedavno podnela zahtev da i u očima zakona bude slobodna žena. Reper je do sad imao više ljubavnih avantura nego Kim, koja se viđa s glumcem Pitom Dejvidsonom, ali i dalje tvrdi da bi rijaliti zvezda i on mogli da se pomire.

 

Nisam čak ni video nikakve papire. Nismo razvedeni. Ovo za mene nije šala. Moja deca žele da njihovi roditelji ostanu zajedno. Ja želim da budemo zajedno ― istakao je Vest.

 

Kanje je nedavno kupio kuću prekoputa Kardašijanove, navodno samo kako bi bio blizu četvoro dece koju ima s njom.

 

To je samo stvar logistike, on želi da bude blizu svoje dece i da ima pristup njima u svakom trenutku — ističe neimenovani izvor.

 


 

makonda-tracker