za njih je to nedopustivo

Čim je vidite, biće vam jasno zbog čega: Kris Džener objavila fotografiju s Kim i unukom, pa je odmah obrisala

0

Čuvena "mamadžerka" Kris Džener među prvima je javno čestitala 4. rođendan malenoj Šikago Vest, ćerki Kim Kardašijan i Kanjea Vesta i svojoj unuci, a jednu fotografiju je obrisala posle nekoliko sekundi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kris Džener, ponosna baka devetoro unučadi, čestitala je jednoj od svojih mezimica rođendan pre nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram. U pitanju je malena Šikago, treće dete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, kojoj je baka uputila emotivnu čestitku.


Poznata menadžerka objavila je nekoliko prelepih fotografija i napisala:


Srećan rođendan mojoj prelepoj unuci Šikago!!! Ti imaš najslađi duh i uvek ti je na licu najslađi osmeh, imaš mekani glasić, a tvoj smeh sve obasja gde god da si! Ti si neverovatna sestra, ćerka, unuka, rođaka i sestričina i ja ne mogu da poverujem da već imaš četiri godine! Donosiš nam toliko radosti i sreće svakog dana. Volim te mnogo, Ši Ši! Želim ti najčarobniji dan!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)


Međutim, nešto je privuklo više pažnje Krisinih pratilaca i od ove dirljive objave. Naime, ona je najpre među porodičnim portretima koje je podelila objavila i fotografiju na kojoj su Kim Kardašijan, Šikago i ona, da bi nekoliko sekundi kasnije obrisala sve i ponovo postavila čestkitku, ovog puta bez fotografije s Kim.

Razlog? Ako pitate njene pratioce, Kris se odlučila za ovaj potez jer Kim nije "obrađena" u fotošopu pre objavljivanja! Njeni pratioci su, međutim, odmah sačuvali fotografiju i namerno je šire društvenim mrežama podsećajući sve da ni sestre Kardašijan nisu savršene. Iako Kim izgleda prelepo, kao i obično, tu su neki detalji kojih obično nema na njenim pažljivo uređenim selfijima i fotografijama, poput poneke bore, linije grudnjaka koji se urezao u kožu i sl.

 

Kim Kardašijan Vest, Kim Kardašijan, Balensijaga, Balenciaga, Balenciaga Hourglass
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo nije prvi put da članice porodice Kardašijan brišu bezazlene fotografije koje ih predstavljaju kao sav običan svet, pa se tako prošlog leta odvijala prava drama zbog fotografije Kloi Kardašijan u kupaćem kostimu koju je podelila njena asistentkinja. Na pomenutoj fotografiji Kloi izgleda odlično, ali ipak ni nalik onome što viđamo na njenom profilu na Instagramu — koža joj nije tako zategnuta i preplanula, grudi joj nisu ni velike ni toliko čvrste, struk joj nije toliko uzak... Drugim rečima, izgleda realno i kao svaka druga devojka. To je Kardašijanove očito nedopustivo. Kako je pisao Dejli mejl, PR tim ove porodice odmah se dao u "akciju" i masovno prijavljuje ovu fotografiju gde god se na internetu pojavi, navodno zbog kršenja autorskih prava, pa je ona brisana. Ipak, ne dovoljno brzo — korisnici društvenih mreža koje je silno zabavljao ovaj "skandal" nastavili su da je objavljuju i Tviter je bio preplavljen Kloinom fotografijom u bikiniju.

 

Kloi Kardašijan
foto: Instagram

Fotografija je snimljena tokom privatnog porodičnog okupljanja, a pomoćnica ju je greškom objavila na mrežama. Kloi izgleda lepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i jednostavno ne želi da internetom kruži fotografija koja nije ni bila namenjena za objaviljivanje — rekla je Kloina najbolja drugarica i glavna direktorka marketinga brenda KKW Trejsi Romulus.


Štaviše, navodno se u sve uključio i pravni tim sestara Kardašijan, koji preti tužbama zbog objavljivanja ličnih i poverljivih podataka. Da sve bude još gore, Kloi je posle nekoliko dana snimila video u kom pozira iz svih uglova da bi dokazala da izgleda lepše nego na pomenutoj fotografiji...

 

 

makonda-tracker