ne miri se s njenom odlukom

Jednu ljubi, drugoj posvećuje pesme: Kanje Vest javno pozvao Kim Kardašijan da se pomire, a ona mu ODMAH odgovorila

0

Iako je u vezi s prelepom manekenkom, popularni reper ne može da sakrije emocije, pa je na jednom koncertu imao posebnu poruku za svoju uskoro bivšu suprugu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prilikom humanitarnog nastupa koji je Kanje Vest (44) održao s kolegom Drejkom, čuveni reper je kroz stihove pitao Kim Kardašijan (41), od koje je trenutno u procesu razvoda, da mu se vrati.


On je tokom izvođenja pesme Runaway odrepovao: "Želim da mi dotrčiš nazad, da budem precizan, Kimberli", nakon čega je internet eksplodirao. Deo fanova razneženo deli ovaj snimak i apeluje na Kim da pruži suprugu i ocu svoje četvoro dece drugu šansu, dok deo smatra da rijaliti zvezda ne sme da digne ruke od razvoda nakon što je u martu ove godine donela konačnu odluku da stavi tačku na brak.

Odgovor Kim Kardašijan dobili smo već sutradan: ona je podnela zahtev da i u očima zakona bude slobodna žena pre nego što se razvod realizuje, kao i da iz imena izbaci prezime Vest.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Ona je, inače, sa ćerkom Nort i sinom Sejntom, prisustvovala ovom koncertu, budući da se trudi da održi prijateljski odnos s Kanjeom, kome se pre nekoliko dana, kada je proglašena Modnom ikonom, zahvalila što ju je upoznao sa svetom mode.


Kim se, inače, odnedavno viđa s glumcem Pitom Dejvidsonom, dok je Kanje u vezi s manekenkom Vinetrijom (22). Nakon što su neko vreme flertovali, Kanje i Vinterija su zajedno viđeni na njegovoj verskoj službi. Par je potom imao i prvo zvanično pojavljivanje ― bili su zajedno na košarkaškoj utakmici u Mineapolisu. Međutim, baš pre nego što se pročulo za lepoticu i njega, Kanje je u intervjuu za Drink Champs da "još uvek želi da bude sa svojom suprugom".


Nisam čak ni video nikakve papire. Nismo razvedeni. Ovo za mene nije šala. Moja deca žele da njihovi roditelji ostanu zajedno. Ja želim da budemo zajedno ― istakao je Vest.

 

 

makonda-tracker