iskrena je

"Opsesivnost u manipulisanju našom situacijom samo prouzrokuje patnju za sve nas": Kim Kardašijan konačno progovorila

0

Ona je za jedan magazin koji izlazi u martu ispričala kako gleda na to što je suprug stalno kritikuje i objasnila kako je ona odličila da priča o njemu i njihovoj situaciji. 

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rijaliti zvezeda Kim Kardašijan nedavno je za magazin Vog pričala o temi koja već duže vreme intrigira javnost, a to je njen odnos sa reperom i bivšim suprugom Kanjeom Vestom

 

Papire za razvod oni su potpisali u februaru 2021. godine, a javnost nikada nije saznala zbog čega su se oni razveli. Međutim, sada je starleta ispričala nove detalje. 

 

Dugo sam radila ono što je usrećivalo druge ljude, a mislim da sam poslednje dve godine odlučila da sebe usrećim. I iako je to rezultiralo određenim promenama, a možda i razvodom, mislim da je važno biti iskren sa sobom o onome što te zaista usrećuje. Odabrala sam sebe. Mislim da je u redu odabrati sebe — rekla je Kim.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ono šta je veoma interesantno jeste da se strleta nije služila ružnim rečima kada je pričala o svom suprugu, nego je učinila suprotno od njega. 

 

Možeš biti povređen ili ljut na svog bivšeg, ali mislim da pred decom uvek mora biti stav: ‘Tata je najbolji’. Postupi tako da je roditelj uz tebe tvoj najveći navijač, bez obzira na to šta lično prolaziš — rekla je Kim.

 

Ovakav komentar Kardašijanove neki povezuju sa reakcijom na nedavnu kritiku Kanjea Vesta, koji je doveo u pitanje to kakav je Kim roditelj, s obzirom na to da je njihovoj najstarijoj ćerki dozvolila da otvori profil na TikToku. 

 

Kim Kardašijan, Kim Kardašijan Vest
foto: Profimedia, Social Media

 

Kanjeova konstantna potreba da me napada u intervjuima i na društvenim mrežama je mnogo bolnija od bilo kog TikToka koji Nort može da kreira. Radim ono što je najbolje kako bih zaštitila našu ćerku dok joj s druge strane dozvoljavam da izrazi svoju kreativnost u mediju u kojem želi uz nadzor roditelja jer joj to donosi sreću. Razvod je za decu težak sam po sebi, a Kanjeova opsesivnost u manipulisanju našom situacijom samo prouzrokuje patnju za sve nas — izrekla je Kim.

 

makonda-tracker