ništa ne krije

Spisak lepotica koje je očarao je ogroman: Pit Dejvidson otkrio KAKO zavodi najlepše žene planete

0

Otkako se pojavila fotografija na kojoj se mladi komičar drži u svojoj ruku Kim Kardašijan, mnogi se na društvenim mrežama pitaju kako mu uspeva da zavede najlepše glumice, manekenke i pevačice današnjice, budući da se ne uklapa u standardnu predstavu holivudskog zavodnika

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što se Kim Kardašijan tokom nedavnog gostovanja u emisiji Saturday Night Live pred kamerama u jednom skeču poljubila s Pitom Dejvidsonom, oni su viđeni kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da su Kim i Pit "samo prijatelji", ali i da je ona "zaintrigirana" i da joj se komičar i glumac dopada!


Dejvidson je do sada ― samo koliko je poznato javnosti ― osvojio dve decenije stariju britansku glumicu Kejt Bekinsejl, pop zvezdu Arijanu Grande, ćerku Sindi Kraford i manekenku Kaju Gerber, glumicu i zvezdu "Bridžertona" Fibi Denevor, ćerku Endi Mekdauel i glumicu Margaret Kvoli, ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid...


Njegov ljubavni život uvek je tema u medijima, a mnogi ističu da im nije jasna pomama slavnih žena za Pitom Dejvidsonom, pa je vest o njegovom bliskom odnosu s Kim Kardašijan privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Youtube Printscreen

Ubeđena sam da je Pit Dejvidson nešto kao obavezna porota za poznate ličnosti i da će u jednom momentu većina biti pozvana da bude s njim ― našalila se jedna tviterašica.

Svi moraju da prestanu da se viđaju s Pitom Dejvidsonom dok ne utvrdimo šta se to dešava ― napisala je druga.

Neki nazivaju glumca "cigarom koju deli grupa srednjoškolaca", neki kažu da je vreme da organizuje "masterklas o zavođenju", a posebno se izdvojila šala:


Kraljica Elizabeta viđena u društvu Pita Dejvidsona šest meseci nakon smrti njenog muža.

Kako je svojevremeno sam Pit objasnio, on nema neku posebnu tajnu, već je samo otvoreno kad mu se neko svidi.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Ja sam vrlo, vrlo iskren. Mislim da mnogo ljudi predstavljaju verziju sebe kakvi bi voleli da budu, ali to se vremenom razotkrije ― rekao je on pre nekoliko meseci tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji.


Ja samo budem u fazonu "Hej, ja sam lud. Ovo su moji problemi. Ovo ja radim. Ovo je moj terapeut. Dešava se ovo" ― ispričao je i dodao da njegov pristup ne uspeva baš sa svakom ženom koja mu se dopadne. ― To može da bude ili previše za nekoga ili... pomisle "Kul, ovo je osvežavajuće iskreno". Nekad može da bude i previše intenzivno i čudno ljudima koji ne mogu da se nose s takvim stvarima.


Kako zvezda serije The King of Staten Island objašnjava, on ne igra igre.


Ako mi se sviđaš, stvarno mi se sviđaš ― kaže Pit i ističe da igranje igara u ljubavi "samo stvara anksioznost i mnogo stresa, a već ima dovoljno toga". ― Ključ je u komunikaciji.


Zvuči jednostavno, zar ne?

 


 

makonda-tracker