frajeri, učite od njega

Kako osvojiti (bukvalno) SVE najlepše žene sveta? Momak kog nazivaju NAJRUŽNIJIM ZAVODNIKOM ne krije svoje tajne

0

Na spisku njegovih bivših devojaka su najlepše devojke koje hodaju planetom proteklih godina, a on definitivno nije lepotan ranga Breda Pita. Kako je moguće da je osvojio svaku koju je želeo?

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac i komičar Pit Dejvidson (29) odnedavno je u vezi s manekenkom Emili Ratajkovski, pisali su strani mediji, a par je juče prvi put uslikan zajedno.


Paparaci su ih uhvatili u Njujorku kad su se našli da bi proslavili Pitov rođendan, a bili su modno uslađeni – oboje su nosili crne jakne, bele majice i široke pantalone slične boje.

 

Vest da su Pit i Emili zajedno stiže nam nedugo nakon što je otkriveno da je on raskinuo sa starletom i rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, s kojom je proveo devet srećnih meseci. Rastali su se navodno zbog razlike u godinama, a mediji tvrde da su ostali u dobrim odnosima.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/BONNIE CASH / POOL


One nisu prve vanserijske lepotice koje je Pit Dejvidson osvojio. Naprotiv!


Glumac je do sada ― samo koliko je poznato javnosti ― zaveo dve decenije stariju britansku glumicu Kejt Bekinsejl, pop zvezdu Arijanu Grande, ćerku Sindi Kraford i manekenku Kaju Gerber, glumicu i zvezdu "Bridžertona" Fibi Denevor, ćerku Endi Mekdauel i glumicu Margaret Kvoli, ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid...


Njegov ljubavni život uvek je tema u medijima, a mnogi ističu da im nije jasna pomama slavnih žena za Pitom Dejvidsonom. Već neko vreme šuška se u holivudskim krugovima da glumac može da se pohvali natprosečnim polnim organom i da je to ono zbog čega ga žene obožavaju, ali to svakako ne može da bude jedini razlog – treba najpre doći do toga da on skine odeću.

 

 

  • U čemu je onda tajna privlačnosti Pita Dejvidsona?


Ubeđena sam da je Pit Dejvidson nešto kao obavezna porota za poznate ličnosti i da će u jednom momentu većina biti pozvana da bude s njim – našalila se jedna tviterašica nakon što je otkriveno da je on "smuvao" Kim Kardašijan.

 

Kako je svojevremeno sam Pit objasnio, on nema neku posebnu tajnu, već je samo otvoren kad mu se neko svidi.


Ja sam vrlo, vrlo iskren. Mislim da mnogo ljudi predstavljaju verziju sebe kakvi bi voleli da budu, ali to se vremenom razotkrije – rekao je on pre nekoliko meseci tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji.

 


Ja samo budem u fazonu "Hej, ja sam lud. Ovo su moji problemi. Ovo ja radim. Ovo je moj terapeut. Dešava se ovo" – ispričao je i dodao da njegov pristup ne uspeva baš sa svakom ženom koja mu se dopadne. – To može da bude ili previše za nekoga ili... pomisle "Kul, ovo je osvežavajuće iskreno". Nekad može da bude i previše intenzivno i čudno ljudima koji ne mogu da se nose s takvim stvarima.


Kako zvezda serije The King of Staten Island objašnjava, on ne igra igre.
Ako mi se sviđaš, stvarno mi se sviđaš – kaže Pit i ističe da igranje igara u ljubavi "samo stvara anksioznost i mnogo stresa, a već ima dovoljno toga". Ključ je u komunikaciji.


Zvuči jednostavno, zar ne?

 

 

 

makonda-tracker